Libnet.ro
UNICEF

13:00

Lichiditate de 3,15 milioane de euro pe BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lichiditate de 3,15 milioane de euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 14. 869 lei 3. 184 euro). continuă pe Ziarul Bursa

UE va oferi 15 milioane de euro pentru reforma administratiei publice

Premierul Pavel Filip si comisarului european pentru Politica de Vecinatate si Negocieri pentru Extindere, Johannes Hahn, au semnat luni, 26 septembrie,un acord de finantare in valoare de 15 milioane de euro.

Lichiditate de 3,7 milioane de euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 16. 723 lei 3. 07 euro).

Posta Romana cumpara servicii de monitorizare si interventie de 3,2 milioane euro

Compania de stat Posta Romana organizeaza o licitatie pentru achizitia de servicii de monitorizare a sistemelor electronice de securitate si interventii in caz de alarma, valoarea estimata a contractului fiind de pana la 14,15 milioane lei 3,2.

ASF ia in calcul alocarea a 3-5 milioane euro pentru infiintarea unei noi entitati pentru servicii de compensare a pietelor si intrumentelor financiare din Romania

Conducerea ASF a hotarat, luni, lansarea impreuna cu Ministerul Finantelor Publice a unui plan de actiune pentru infiintarea unei Contraparti Centrale nationale CCP), care sa ofere servicii de compensare pentru toate pietele si instrumentele financiare din Romania si care sa respecte cerintele legislatiei europene privind infrastructura pietelor EMIR). In acest sens, ASF ia in considerare alocarea unei sume de 3-5 milioane euro din excedentul realizat in ultimii doi ani pentru capitalizarea noii entitati, insa prin intermediul Ministerului Finantelor, in conditiile in care ASF nu poate fi actionar al CCP, operatiune pentru care va fi necesara elaborarea unui proiect de lege de catre Ministerul Finantelor.

Gabriela Firea, acuzata ca a incercat sa dea un tun de 5 milioane euro cu achizitii pentru spitale

Bloggerul Vali Petcu, cunoscut ca si Zoso, atrage atentia, pe pagina personala, asupra faptului ca primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, ar fi incercat sa dea un tun de 5 milioane de euro prin.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )