Libnet.ro
UNICEF

11:30

UE va oferi 15 milioane de euro pentru reforma administratiei publice

Adevărul Adevărul,
UE va oferi 15 milioane de euro pentru reforma administratiei publice

Premierul Pavel Filip si comisarului european pentru Politica de Vecinatate si Negocieri pentru Extindere, Johannes Hahn, au semnat luni, 26 septembrie,un acord de finantare in valoare de 15 milioane de euro. continuă pe Adevărul

ASF ia in calcul alocarea a 3-5 milioane euro pentru infiintarea unei noi entitati pentru servicii de compensare a pietelor si intrumentelor financiare din Romania

Conducerea ASF a hotarat, luni, lansarea impreuna cu Ministerul Finantelor Publice a unui plan de actiune pentru infiintarea unei Contraparti Centrale nationale CCP), care sa ofere servicii de compensare pentru toate pietele si instrumentele financiare din Romania si care sa respecte cerintele legislatiei europene privind infrastructura pietelor EMIR). In acest sens, ASF ia in considerare alocarea unei sume de 3-5 milioane euro din excedentul realizat in ultimii doi ani pentru capitalizarea noii entitati, insa prin intermediul Ministerului Finantelor, in conditiile in care ASF nu poate fi actionar al CCP, operatiune pentru care va fi necesara elaborarea unui proiect de lege de catre Ministerul Finantelor.

Dacian Ciolos l-a criticat subtil pe Vasile Dincu: Mi-as fi dorit sa mergem mai departe cu reforma administratiei. Din pacate, n-a fost nici suficienta ambitie din partea ministrilor care ar fi trebuit sa abordeze lucrurile acestea mai frontal

Premierul Dacian Ciolos a criticat, intr-un interviu acordat Agerpres, ministri din Cabinetul sau, care nu au avut suficienta ambitie sa abordeze mai frontal reforma administratiei publice.

Proiect de 1,47 milioane de euro pentru un sistem electronic de management al documentelor in cadrul ANAF

Ministerul Finantelor Publice demareaza un proiect in valoare de 1,6 milioane de franci elvetieni aproximativ 1,47 milioane de euro) pentru dezvoltarea unui sistem electronic de management al documentelor in cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), co-finantat in proportie de peste 85% prin Programul de Cooperare Elvetiano-Roman, se arata intr-un comunicat al Ministerului.

Ciolos, critica voalata la adresa lui Vasile Dancu: N-a fost suficienta ambitie din partea ministrilor care ar fi trebuit sa abordeze mai frontal reforma administratiei

Premierul Dacian Ciolos s-a declarat nemultumit de ritmul reformei in administratie si l-a criticat, fara a-l numi, pe Vasile Dancu, vicepremier si ministru al Dezvoltarii si Administratiei Publice. Ciolos a spus intr-un interviu pentru Agerpres ca mi-as fi dorit sa mergem mai departe cu reforma administratiei. Din pacate, n-am fost pregatiti aici, n-a fost nici suficienta ambitie din partea ministrilor care ar fi trebuit sa abordeze lucrurile acestea mai frontal.

Lichiditate de 3,15 milioane de euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 14. 869 lei 3. 184 euro).

Posta Romana cumpara servicii de monitorizare si interventie de 3,2 milioane euro

Compania de stat Posta Romana organizeaza o licitatie pentru achizitia de servicii de monitorizare a sistemelor electronice de securitate si interventii in caz de alarma, valoarea estimata a contractului fiind de pana la 14,15 milioane lei 3,2.

Calea Ferata din Moldova a primit un credit de 52.5 milioane de euro

Banca Europeana de Investitii a oferit 52. 5 milioane de euro pentru Calea Ferata din Moldova. imprumutul a fost acordat pentru o perioada de 15 ani, cu dobanda de 1. Acesta va fi folosit pentru a cumpara locomotive noi si a moderniza infrastructura.

Gabriela Firea, acuzata ca a incercat sa dea un tun de 5 milioane euro cu achizitii pentru spitale

Bloggerul Vali Petcu, cunoscut ca si Zoso, atrage atentia, pe pagina personala, asupra faptului ca primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, ar fi incercat sa dea un tun de 5 milioane de euro prin.

Dupa ce BVB s-a retras din proiect, ASF vrea sa scoata din conturi 5 mil. euro pentru infiintarea Contrapartii Centrale

Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) a hotarat lansarea impreuna cu Ministerul Finantelor Publice a unui plan de actiune pentru infiintarea unei Contraparti Centrale nationale CCP), care sa ofere servicii de compensare pentru toate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2589 seconds )