Libnet.ro
UNICEF

15:00

Lichiditate de aproximativ 14 milioane lei pe BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lichiditate de aproximativ 14 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 14 milioane lei 3,28 milioane euro). continuă pe Ziarul Bursa

Lichiditate de aproximativ 23 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 23 milioane lei 5,2 milioane euro).

Lichiditate de aproximativ 9 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 9 milioane lei 2 milioane euro).

MFP are popriri pe conturi, de aproape 14 milioane lei

Ministerul Finantelor Publice MFP) transmite ca nu poate plati despagubiri de aproape 14 milioane de lei in procedurile de restituire a proprietatilor confiscate de comunisti, din cauza popririlor instituite asupra conturilor MFP, potrivit HotNews.

Lichiditate de peste 2,38 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 10. 924,26 lei 2. 857,33 euro).

Banicioiu: Ministerul Sanatatii aloca 235 milioane lei pentru programe medicale

Ministrul Sanatatii Nicolae Banicioiu a declarat, marti, ca ministerul pe care il conduce va aloca, in acest an, 235 milioane de lei pentru continuarea programelor de terapie intensiva, accident vascular cerebral, trauma si infarct miocardic, in 145 de spitale, informeaza Mediafax.

Conpet a incheiat cu CFR Marfa un contract de 255 milioane lei pentru transport titei

CFR Marfa va transporta, in urmatorii patru ani, titei si gazolina pentru Conpet, dupa ce companiile au incheiat un contract in valoare de 255,128 milioane lei.

Peste 6000 de fermieri bistriteni, buni de plata. APIA a avut de recuperat 25 de milioane de lei

In jur de 25 de milioane de lei a avut de recuperat APIA Bistrita-Nasaud de la fermierii care fie nu si-au declarat corect suprafetele de teren pentru care iau subventie, fie au incalcat celelalte conditii impuse de legislatia in domeniu. Aproape 80% din suma s-a recuperat deja.

Peste 6.000 de fermieri bistriteni, buni de plata. APIA a avut de recuperat 25 de milioane de lei

In jur de 25 de milioane de lei a avut de recuperat APIA Bistrita-Nasaud de la fermierii care fie nu si-au declarat corect suprafetele de teren pentru care iau subventie, fie au incalcat celelalte conditii impuse de legislatia in domeniu. Aproape 80% din suma s-a recuperat deja.

Prejudiciul estimat in dosarul lui Horia Georgescu, majorat cu aproximativ zece milioane de euro

Procurorii DNA au refacut calculele prejudicului din dosarul in care fostul presedinte al ANI, Horia Georgescu, este acuzat ca a aprobat despagubiri pentru imobile supraevaluate la ANRP, ajungand la concluzia ca pierderile aduse statului in acest caz sunt mai mari cu 10 milioane de euro decat suma stabilita initial.

Directorul general al Transgaz are pentru 2014 un bonus anual de 1,47 milioane lei

Actionarii transportatorului de gaze Transgaz vor lua act pe 27 aprilie de raportul Comitetului Consultativ de Nominalizare si Remunarare cu privire la remuneratiile acordate administratorilor si directorilor in 2014. Potrivit acestui raport vezi documentul atasat), conducerii societatii i se cuvine un bonus anual total de 5,5 milioane de lei net, din care 2,9 milioane de lei doar directorului general, Petru Vaduva. Insa, acestia si-au exprimat intentia de a renunta voluntar la o parte din bonus. Astfel, Petru Vaduva va ramane cu un bonus anual de 1,47 miloane de lei net, bani care se adauga la indemnizatia fixa lunara de 24. 224 lei brut. Vezi in text cat vor primi membrii din conducere si de ce.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )