Libnet.ro
UNICEF

17:00

MFP are popriri pe conturi, de aproape 14 milioane lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MFP are popriri pe conturi, de aproape 14 milioane lei

Ministerul Finantelor Publice MFP) transmite ca nu poate plati despagubiri de aproape 14 milioane de lei in procedurile de restituire a proprietatilor confiscate de comunisti, din cauza popririlor instituite asupra conturilor MFP, potrivit HotNews. continuă pe Ziarul Bursa

Lichiditate de aproximativ 9 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 9 milioane lei 2 milioane euro).

Electrica propune distribuirea a 250 milioane lei din profit pentru dividende

ACTUALIZARE 16:57 Electrica, profit net consolidat mai mare cu 59% in 2014 Grupul Electrica a inregistrat in anul 2014 un profit net consolidat de 401,4 milioane lei, ceea ce inseamna o crestere cu 149 milioane lei, respectiv cu 59%, fata de anul 2013, excluzand participatiile minoritare transferate.

Ministerul Finantelor: Avem popriri pe conturi si n-am putut, in 2015, sa platim despagubiri in dosarele de retrocedare a proprietatilor

Ministerul Finantelor Publice sustine ca nu a putut plati despagubiri in procedurile de restituire a proprietatilor confiscate de comunisti, in primele doua luni ale anului 2015, din cauza popririlor instituite asupra conturilor MFP. Potrivit unui rapsuns oferit la solicitarea HotNews, in 9 martie 2015, MFP a primit de la Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor ANRP), din subordinea Guvernului, titluri de plata de peste 64 de milioane de lei pentru a fi achitate catre petenti.

Directorul general al Transgaz are pentru 2014 un bonus anual de 1,47 milioane lei

Actionarii transportatorului de gaze Transgaz vor lua act pe 27 aprilie de raportul Comitetului Consultativ de Nominalizare si Remunarare cu privire la remuneratiile acordate administratorilor si directorilor in 2014. Potrivit acestui raport vezi documentul atasat), conducerii societatii i se cuvine un bonus anual total de 5,5 milioane de lei net, din care 2,9 milioane de lei doar directorului general, Petru Vaduva. Insa, acestia si-au exprimat intentia de a renunta voluntar la o parte din bonus. Astfel, Petru Vaduva va ramane cu un bonus anual de 1,47 miloane de lei net, bani care se adauga la indemnizatia fixa lunara de 24. 224 lei brut. Vezi in text cat vor primi membrii din conducere si de ce.

Soldul creditelor acordate de Libra Internet Bank medicilor s-a ridicat la 307 milioane lei in 2014

Libra Internet Bank a crescut soldul creditelor acordate sectorului medical pana la 307 milioane de lei, la finalul anului 2014, aceasta suma reprezentand o crestere de 15% a volumului de credite, comparativ cu finalul anului precedent.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2133 seconds )