Libnet.ro
UNICEF

09:30

Lichiditate de aproximativ 15,5 milioane lei pe BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lichiditate de aproximativ 15,5 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 15,5 milioane de lei circa 3,5 milioane de euro). continuă pe Ziarul Bursa

Lichiditate de aproximativ 28 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 28 milioane lei 6,5 milioane euro).

Imocredit IFN listeaza obligatiuni de 15 milioane lei la BVB

O emisiune de obligatiuni de 15 milioane lei 3,4 milioane euro) emise de Imocredit IFN intra, miercuri, 3 iunie 2015, la tranzactionare la Bursa de Valori Bucuresti BVB).

Guvern:15 milioane lei, deblocati pentru programele de sprijinire a IMM-urilor

Guvernul a aprobat astazi, printr-un Memorandum, deblocarea sumei de 15 milioane lei, aferenta lunii mai, pentru derularea, in 2015, a programelor finantate anual de la bugetul de stat in scopul sprijinirii sectorului intreprinderilor mici si mijlocii, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Atac cibernetic asupra serviciilor de pensii din Japonia: Au fost sustrase date cu caracter personal din aproximativ 1,25 milioane de conturi

Serviciile de pensii din Japonia au fost tinta unui atac cibernetic, din aproximativ 1,25 milioane de conturi fiind sustrase date cu caracter personal, informeaza AFP. in urma atacului, sistemul central care contine.

Municipiul Deva dispune de 77 milioane lei pentru investitiile din 2015

Primaria Municipiului Deva a alocat 77 de milioane de lei pentru investitiile din acest an, ne-a declarat primarul localitatii, Petru Marginean. Domnia sa ne-a precizat ca suma pentru investitiile in continuare este de 70,4 milioane lei, investitiile noi beneficiaza de 3,3 milioane lei, iar pentru alte cheltuieli de investitii au fost alocate 3,2 milioane lei.

Investitii de peste 80 milioane lei in Miercurea-Ciuc

Primaria municipiului Miercurea-Ciuc a pregatit un buget total de investitii de 82,1 milioane de lei pentru anul 2015, dupa cum ne-au declarat reprezentantii institutiei. Pentru lucrarile noi au fost alocate 46,5 milioane lei, in timp ce investitiile in desfasurare beneficiaza de 26,5 milioane lei, in timp ce alte 9 milioane lei intra la categoria alte cheltuieli, ne-au mai spus oficialii locali, subliniind: Cele mai mari investitii noi care vor fi derulate de primarie in acest an sunt reabilitarea termica a blocurilor, amenajarea de locuri de parcare, drum de acces si alei in zona Aleea Copiilor si cartierul Salciei, reabilitarea strazii Zsogodi Nagy Imre, precum si imbunatatirea accesibilitatii si amenajarea zonei turistice Harghita-Bai.

Am atras fonduri europene de aproape 740 milioane lei pentru judetul Suceava

Judetul Suceava a reusit sa atraga fonduri europene de circa 740 de milioane de lei, in perioada 2007-2013, dupa cum ne-a declarat presedintele Consiliului Judetean, Catalin-Ioan Nechifor. Domnia sa ne-a precizat ca, in acest an, a alocat un buget total de investitii de circa 248,7 milioane de lei, respectiv 12,2 milioane de lei pentru investitiile noi si 206,9 milioane lei pentru investitiile in desfasurare.

Primaria Sfantu Gheorghe pregateste investitii de 125 milioane lei

Bugetul total de investitii preconizat de Primaria Sfantu Gheorghe in 2015 este de 125,6 milioane lei, urmand ca pentru investitiile in derulare sa fie alocate 115,3 milioane, iar proiectele noi sa beneficieze de circa 10,2 milioane lei, pentru dotari independente si alte cheltuieli, dupa cum ne-au transmis reprezentantii institutiei.

CEC Bank a incheiat anul 2014 cu profit brut de 13,8 milioane lei

In anul 2014, CEC Bank a inregistrat un profit brut de 13,8 milioane lei, in conditiile in care datele preliminare la nivelul sistemului bancar releva o pierdere estimata de cca. 4,4 miliarde lei, potrivit unui comunicat al bancii remis redactiei.

Actionarii Impact au aprobat o emisiune de obligatiuni de 135 milioane lei

Actionarii Impact Developer and Contractor IMP) au aprobat, ieri, o emisiune de obligatiuni corporative negarantate in valoare maxima de 135 milioane lei, pentru a finanta centrul urban Greenfield Plaza, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucuresti.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )