Libnet.ro
UNICEF

16:00

Lichiditate de aproximativ 36 milioane lei pe BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lichiditate de aproximativ 36 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 36 milioane lei 8 milioane euro). continuă pe Ziarul Bursa

Lichiditate de aproximativ 11 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 11 milioane lei 2,5 milioane euro).

Lichiditate de peste 2 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 9. 794,93 lei 2. 351,04 euro).

Astra Asigurari: Venituri de 555 milioane lei si profit de 55 milioane lei in primele noua luni din 2014

Astra Asigurari, companie aflata in administrare speciala, a inregistrat venituri din subscrierea de polite de asigurare de 555 milioane lei si un profit de 55 milioane lei, a anuntat joi KPMG Advisory, administratorul special al asiguratorului. In prezent, Astra se afla in curs de finalizare a formalitatilor legale de inregistrare a operatiunii de majorare a capitalului social din luna octombrie 2014, imediat dupa finalizarea acestei etape urmand sa demareze a doua operatiune de majorare de capital. Majorarea capitalului social cu 490 milioane de lei, in mai multe etape, este una din masurile care urmeaza a fi luate pentru redresarea activitatii Astra Asigurari.

Raiffeisen Leasing s-a imprumutat de la BERD cu 132 milioane lei pentru finantarea IMM-urilor

Raiffeisen Leasing a luat un credit de 132 milioane lei 30 milioane euro) de la Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) pentru finantarea IMM-urilor. Acesta este primul imprumut in lei pe care BERD il da unei companii locale de leasing.

Astra Asigurari, profit de 55 milioane lei la 9 luni

Compania Astra Asigurari a inregistrat, in primele noua luni din 2014, venituri de 555 milioane lei din subscrierea de polite de asigurare si un profit de 55 milioane lei, conform informatiilor financiare publicate ieri si trimise astazi redactiei, intr-un comunicat.

MFP a imprumutat 45 milioane lei de la bancile comerciale

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat astazi 45 milioane lei de la bancile comerciale, suma suplimentara aferenta licitatiei de obligatiuni de ieri, cand Trezoreria a atras 364,2 milioane lei, la un randament de 3,28%.

ANAF ramburseaza in ianuarie TVA de 878,63 milioane lei

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) ramburseaza, in ianuarie, 878,63 milioane lei aferenta deconturilor de TVA cu optiune de rambursare pentru care exista decizie de rambursare aprobata, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Lichiditate de peste 3,62 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 16. 512,44 lei 3. 155,62 euro).

Bugetul municipiului Hunedoara va fi mai mare cu 17 milioane de lei in 2015

Bugetul local al Hunedoarei pe anul 2015 este mai mare cu aproximativ 17 milioane de lei, la capitolul venituri, fata de cel adoptat pentru anul 2014, potrivit proiectului de hotarare a Consiliului Local, care va fi dezbatut in sedinta administratiei locale din 30 ianuarie.

Manchester City plateste 36 milioane euro pe un atacant, in ciuda Fair-play-ului financiar impus de UEFA

Manchester City l-a transferat pe ivorianul Wilfried Bony, de la Swansea, contra unei sume de 28 de milioane de lire sterline 36 de milioane de euro). Mutarea ar putea atrage sanctiuni pentru club, pentru incalcarea legii Fair-play-ului Financiar.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )