Libnet.ro
UNICEF

16:00

MFP a imprumutat 45 milioane lei de la bancile comerciale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MFP a imprumutat 45 milioane lei de la bancile comerciale

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat astazi 45 milioane lei de la bancile comerciale, suma suplimentara aferenta licitatiei de obligatiuni de ieri, cand Trezoreria a atras 364,2 milioane lei, la un randament de 3,28%. continuă pe Ziarul Bursa

MFP a imprumutat 364 milioane de lei pe 10 ani, mai mult decat suma vizata

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat azi 364 milioane de lei prin vanzarea de obligatiuni pe 10 ani, mai mult decat era prevazut in prospectul de imprumut pentru luna ianuarie, dupa ce costul a coborat la un nou minim record pentru aceasta maturitate, potrivit datelor remise azi redactiei de BNR.

Finantele au imprumutat 364 milioane de lei pe 10 ani

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat luni 364 milioane de lei prin vanzarea de obligatiuni pe 10 ani, mai mult decat era prevazut in prospectul de imprumut pentru luna ianuarie, dupa ce costul a coborat la un nou minim record pentru aceasta maturitate.

ANAF ramburseaza in ianuarie TVA de 878,63 milioane lei

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) ramburseaza, in ianuarie, 878,63 milioane lei aferenta deconturilor de TVA cu optiune de rambursare pentru care exista decizie de rambursare aprobata, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

VIDEO Delfinariul din Constanta este aproape gata. Cum au fost investite cele 13 milioane lei pentru modernizare

Una dintre destinatiile turistice simbol din sud-estul Romaniei, Delfinariul din Constanta se pregateste sa-si primeasca turistii. Cladirea Delfinariului a fost modernizata, iar capacitatea lui a fost dublata cu ajutorul unor lucrari care au durat aproape doi ani si au costat 13 milioane lei.

Fost ofiter SRI, retinut dupa ce ar fi luat mita peste doua milioane lei pentru interventii la ANAF

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir a fost retinut dupa ce ar fi luat mita peste doua milioane de lei de la administratorul unei firme. El i-a cerut acestuia sa intervina la functionari din Ministerul Finantelor,.

CET Govora trebuie sa plateasca 184 milioane lei pentru a prelua carierele de la Berbesti si Alunu

CET Govora, furnizorul de agent termic din Ramnicu Valcea nu va scapa de plata datoriei istorice pe care o are catre Complexul Energetic Oltenia CEO). Ca sa poata prelua minele din Berbesti si Alunu, Cet Govora va plati 184 milioane de lei.

Incendiu devastator in comuna Soldanu, la o societate comerciala. Un scurtcircuit a facut pagube de 2,5 milioane lei

Doua masini s-au facut scrum, iar cladirea unei firme din localitatea Soldanu a fost serios avariata, in urma unui incendiu izbucnit in garajul societatii. Pagubele facute de flacari se ridica la 2,5 milioane de lei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2654 seconds )