Libnet.ro
UNICEF

10:00

Lichiditate de aproximativ 9 milioane lei pe BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lichiditate de aproximativ 9 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 9 milioane lei 2,1 milioane euro). continuă pe Ziarul Bursa

Lichiditate de aproape 2 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 8. 322,50 lei 1. 926,17 euro).

Santierul Naval Orsova si-a bugetat investitii de 2,38 milioane lei

Actionarii Santierului Naval Orsova simbol SNO) au bugetat, pentu acest an, un profit net de 3,5 milioane lei si investitii de 2,38 milioane lei, se arata intr-un raport oferit ieri Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Fondul de Protectie a Victimelor Strazii, despagubiri de peste 30 milioane lei

Fondul de Protectie a Victimelor Strazii FPVS) a platit in 2013 despagubiri de 30,3 milioane lei, cu 2,9% mai mari decat nivelul de 29,4 milioane lei din 2012), dintre care 27,2 milioane lei pentru vatamari corporale, a declarat directorul general al FPVS, Sorin Greceanu, citat de surse din presa.

FP a inregistrat in martie pierderi de 82,3 milioane lei

Fondul Proprietatea FP) a inregistrat in luna martie pierderi de 82,3 milioane lei, incheind astfel primul trimestru pe minus cu 79 milioane lei.

Primele brute din asigurarile de locuinte ar putea depasi 100 milioane lei

Primele brute subscrise pentru asigurari obligatorii ale locuintelor vor depasi 100 milioane lei in acest an, fata de 60 milioane lei anul trecut, a declarat ieri Adrian Marin, directorul general al Generali Romania, companiei membra in Comitetul de Directie al Uniunii Nationale a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania UNSAR).

Plati de 120 milioane lei privind ajutorul de stat pentru motorina utilizata in agricultura

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) a efectuat plati in valoare de 120 milioane lei, aferente cererilor depuse in trimestrul IV - 2013 pentru ajutorul de stat acordat pentru motorina utilizata in agricultura, potrivit unui comunicat al institutiei.

BRD ofera 525 milioane lei in cadrul Programului de garantare a creditelor pentru IMM-uri

BRD-Groupe Societe Generale lanseaza astazi comercializarea produsului de creditare reglementat de Programul de Garantare a creditelor pentru IMM-uri, prin care va acorda credite in valoare totala de 525,6 milioane lei, potrivit unui comunicat remis redactiei de catre companie.

Finantele au imprumutat 500 milioane lei prin obligatiuni pe cinci ani

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat luni 500 milioane lei prin obligatiuni pe cinci ani, la un randament de 4,59% pe an, in scadere fata de cel acceptat la operatiunea derulata in luna martie.

Lichiditate de peste 3,2 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 14. 610,32 lei 3. 344,31 euro).

Sharp a lansat o noua gama de televizoare ce pot reda continut 4K, cu preturi de la aproximativ 10.500 lei

Concernul japonez Sharp a lansat in Romania o noua gama de televizoare cu o rezolutie de 2,5 ori mai mare decat Full HD si redare de continut 4K. Cele trei modele cu diagonale intre 60 si 80 de inchi costa intre 10. 500 si 33. 000 lei. Sharp era acum un deceniu cunoscuta pentru telefoanele mobile foarte avansate pentru vremea aceea, insa in ultimii ani marca a fost mai putin prezenta in atentia publicului. Pentru a recupera terenul pierdut, Sharp a deschis in vara lui 2013 un birou in Romania.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2485 seconds )