Libnet.ro
UNICEF

18:00

Lichiditate de peste 2,6 milioane euro pe BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lichiditate de peste 2,6 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 11. 318,58 lei 2. 196,6 euro). continuă pe Ziarul Bursa

incaltaminte de peste 3,6 milioane de euro, confiscata in Ilfov de Directia Antifrauda

Directia Generala Antifrauda Fiscala a confiscat peste 1,8 milioane de perechi de incaltaminte, in valoare de peste 3,6 milioane euro, aflate in 15 depozite din Afumati, Ilfov. Peste 100 de inspectori ai.

Lichiditate de aproximativ 9 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 9 milioane lei 2 milioane euro).

Lichiditate de aproximativ 12 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 12 milioane lei 2,6 milioane euro).

Lichiditate de aproximativ 10 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 10 milioane lei 2,3 milioane euro).

Lichiditate de 7,6 milioane de euro

Bursa de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, ieri, o lichiditate de 34 milioane lei aproximativ 7,6 milioane euro) din care 57,9% au reprezentat deal-uri cu SIF1 13,4 milioane lei), Fondul Proprietatea 3 milioane lei), BRD 2,2 milioane lei), Romgaz 504. 000 lei) si Banca Transilvania 596. 000 lei).

BERD imprumuta EDP Renovables cu 20 milioane euro

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) a anuntat, ieri, ca imprumuta compania EDP Renovaveis EDPR) cu 20 milioane euro pentru lucrari de constructie si operare a mai multor parcuri fotovoltaice in Oltenia.

Fonduri nerambursabile de 3,15 milioane euro pentru Manastirea Putna

Manastirea Putna a primit fonduri europene de 3,15 milioane euro prin Programul Operational Regional Regio) 2007-2013, gestionat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice MDRAP), pentru lucrari de restaurare, modernizare si conservare, conform unui comunicat trimis astazi redactiei.

Guvernul redirectioneaza fonduri de peste 13,6 milioane lei de la ANAF catre Justitie

Peste 13,6 milioane lei, fonduri alocate Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), au fost redirectionate de Guvern catre Ministerul Justitiei, pentru reforma sistemului judiciar. Transferul sumei a.

SIF1 a cumparat peste 2,8 milioane certificate Mini Long SIF4

Societatea de Investitii Financiare Banat-Crisana SIF1) a achizitionat, astazi, 2. 050 certificate Mini Long SIF4, in valoare totala de 2. 333 euro, care dau dreptul de a primi dividende egale cu dividendele pentru 28. 500 actiuni SIF Muntenia SIF4), dar care nu confera detinatorilor drept de vot, potrivit unui comunicat remis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

inca un brand romanesc dispare. Fabrica de covoare Incov Alba Iulia, in faliment cu datorii de peste 11 milioane de euro

Un nou brand romanesc dispare de pe piata. Societatea Incov SA Alba Iulia, cel mai mare producator de covoare si mochete din Romania, a ajuns in faliment. Planul de reorganziare derulat in ultimii cinci ani nu a dat rezultatele scontate, astfel incat Tribunalul Alba a decis inchiderea fabricii si vanzarea activelor pentru recuperarea datoriilor cifrate la peste 11 milioane de euro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )