Libnet.ro
UNICEF

16:00

Lichiditate de peste 4 milioane euro pe BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lichiditate de peste 4 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 18. 401,16 lei 4. 667,16 euro). continuă pe Ziarul Bursa

Lichiditate de aproximativ 21 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 21 milioane lei 4,8 milioane euro).

Pogonaru vrea sa imprumute 35 milioane euro pentru dezvoltarea centrului comercial din Obor

Omul de afaceri Florin Pogonaru vrea sa imprumute 35 de milioane de euro pentru finantarea centrului comercial pe care vrea sa-l construiasca langa Obor prin intermediul firmei Prodplast Imobiliare, al carui capital urmeaza sa fie majorat cu peste 10 milioane de euro, in acelasi scop.

Pandurii va avea un buget de peste cinci milioane de euro

Bugetul echipei Pandurii pentru sezonul 2014-2015 va fi de cinci milioane si jumatate de euro. Cei mai multi bani vor intra in contul clubului din aportul adus de cei patru actionari ai echipei, dar si din drepturile de televiziune.

Contul curent al balantei de plati a inregistrat deficit de 351 milioane euro in primele cinci luni

Contul curent al balantei de plati a inregistrat in primele cinci luni un deficit de 351 milioane euro, comparativ cu un excedent de 191 milioane euro in aceeasi perioada din anul 2013, in principal pe fondul majorarii deficitului inregistrat de balanta veniturilor, potrivit datelor BNR citate de Mediafax.

Contul curent al balantei de plati: Deficit de 351 milioane euro la cinci luni

Contul curent al balantei de plati a inregistrat in primele cinci luni un deficit de 351 milioane euro, comparativ cu un excedent de 191 milioane euro in aceeasi perioada din anul 2013, in principal pe fondul majorarii deficitului inregistrat de balanta veniturilor, potrivit datelor BNR.

Deficit de 351 milioane euro in primele cinci luni

Contul curent al balantei de plati a inregistrat, in primele cinci luni ale acestui an, un deficit de 351 milioane euro, comparativ cu un excedent de 191 milioane euro in aceeasi perioada din anul 2013, potrivit datelor BNR.

Cum va arata strandul de doua milioane de euro, ce va fi construit in Hunedoara

Primaria Hunedoara a anuntat constructia unui strand modern, in care vor fi investiti peste doua milioane de euro de la bugetul local. Executia proiectului va demara in urmatoarele zile si va fi finalizata, potrivit conducerii administratiei locale, in vara anului viitor.

Criza bancara din Bulgaria: dintr-o banca au fost scosi saci cu peste 100 de milioane de euro

Controversele din jurul crizei banncare din Bulgaria se amplifica. Dupa ce au aparut numeroase zvonuri legate de implicarea Rusiei in destabilizarea sectorului bancar bulgar, noi informatii arata ca din seifurile Corpbank au fost scosi saci cu milioane de euro.

Noi semne de intrebare in criza bancara din Bulgaria: dintr-o banca au fost scosi saci cu peste 100 de milioane de euro

Controversele din jurul crizei bancare din Bulgaria se amplifica. Dupa ce au aparut numeroase zvonuri legate de implicarea Rusiei in destabilizarea sectorului bancar bulgar, noi informatii arata ca din seifurile Corpbank au fost scosi saci cu milioane de euro. Corpbank a fost impinsa in faliment dupa ce un oligarh bulgar apropiat Moscovei si-a scos toti banii din aceasta banca, iscand panica nationala.

La Fantana vrea afaceri de peste 25 mil. euro si mizeaza pe consumatorii casnici

La Fantana, furnizor de servicii de aprovizionare cu apa si cafea si unul dintre cei mai importanti jucatori din piata de apa in sistem watercooler si purificator, mizeaza anul acesta pe o cifra de afaceri de 25,3 mil. euro si se concentreaza pe.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )