Libnet.ro
UNICEF

15:00

Lichiditate de peste 5,7 milioane euro pe BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lichiditate de peste 5,7 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 25. 800,77 lei 5. 989,28 euro). continuă pe Ziarul Bursa

Lichiditate de peste 2,3 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 10. 410,54 lei 2. 647,98 euro).

Omniasig, despagubiri de peste 4,2 milioane euro pentru accidentul din Muntenegru

Suma despagubirilor aferente dosarelor de dauna solu and tionate and si in curs de solu and tionare deschise in urma accidentului rutier produs in Muntenegru pe 23 iunie 2013 se ridica deja la peste 4,2 milioane de euro, autocarul implicat fiind asigurat de Omniasig Vienna Insurance Group VIG), printr-o polita de raspundere civila auto obligatorie RCA) si o polita de asigurare facultativa Casco, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Lichiditate de aproximativ 12 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 12 milioane lei 2,7 milioane euro).

Lichiditate de aproximativ 5 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 5 milioane lei 1,1 milioane euro).

Perchezitii la mai multe persoane banuite de evaziune fiscala cu legume si fructe. Prejudiciul este de peste 2.5 milioane de euro

Locuintele mai multor persoane din Oradea, Satu Mare si Timisoare sunt perchezitionate de politistii bihoreni. Descinderile au loc intr-un dosar de evaziune fiscala, prejudiciul adus statului fiind de peste 2. 5 milioane de euro.

Perchezitii la mai multe persoane banuite de evaziune fiscala cu legume si fructe. Prejudiciul este de peste 2,5 milioane de euro

Locuintele mai multor persoane din Oradea, Satu Mare si Timisoara sunt perchezitionate de politistii bihoreni. Descinderile au loc intr-un dosar de evaziune fiscala, prejudiciul adus statului fiind de peste 2,5 milioane de euro.

Bugetul Metrorex pentru 2014 a fost aprobat de Guvern cu pierderi de peste 15 milioane euro

CompaniaMetrorex va functiona pe pierderi si in acest an. Bugetul estimat pentru 2014 si aprobat, miercuri, de Guvern indicand un rezultat negativ de peste 66,5 milioane de lei 15,1 milioane de euro).

BERD finanteaza cu 6,6 milioane euro serviciile retelei de apa si canalizare din Hunedoara

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) acorda o finantare de 30 milioane lei 6,6 milioane euro) companiei regionale Apa Prod care furnizeaza servicii de apa si canalizare in sase orase din judetul Hunedoara pentru extinderea retelei si modernizarea serviciilor de furnizare a apei.

Garanti Bank va primi de la IFC un imprumut in valoare de 35 milioane euro

Garanti Bank va primi un nou imprumut in valoare de 35 milioane euro de la IFC, membra a Grupului Bancii Mondiale, pentru finan and tarea companiilor mici and si mijlocii din Romania, transmite un comunicat remis astazi redactiei.

FP, oferta de plasament privat accelerat de peste 19,2 milioane actiuni Romgaz

Fondul Proprietatea simbol: FP) a demarat astazi o oferta de plasament privat accelerat de pana la 19,243 milioane ac and tiuni existente in Romgaz simbol: SNG), potrivit unui comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2511 seconds )