Libnet.ro
UNICEF

08:00

Lichiditatea derivatelor a scazut, in luna iulie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lichiditatea derivatelor a scazut, in luna iulie

In ultima sedinta de tranzactionare a lunii iulie, speculatorii de pe piata Sibex au fost dispusi la risc. continuă pe Ziarul Bursa

Irak: Luna iulie, cea mai sangeroasa din ultimii ani; peste 1.000 de morti

Bilantul victimelor anuntat de misiunea ONU in Bagdad arata ca luna iulie a acestui an a fost cea mai sangeroasa din ultimii ani in Irak - 1. 057 de persoane au fost ucise, relateaza BBC.

Antena 3, lider pe segmentul stiri in luna iulie

Conform Kantar Media, la nivelul inregii zile, Antena 3 s-a clasat si in luna iulie pe primul loc in topul televiziunilor informative din Romania, inregistrand o medie de 7,1% cota de piata, pe targetul 18+.

Aproape 1.000 de persoane au fost ucise in Irak in luna iulie

Aproape 1. 000 de persoane au fost ucise in Irak in luna iulie, acesta fiind cel mai grav bilant al victimelor din ultimii cinci ani, scrie AFP. in total, au fost ucisi 921 de civili, iar 1. 567 au.

Bursa inchide luna iulie in crestere, dar la tranzactionare este pustiu

Bursa de la Bucuresti a scazut nesemnificativ, cu 0,09%, intr-o piata unde rulajele au continuat sa fie reduse in cazul majoritatii actiunilor, iar lichiditatea a fost salvata de tranzactii cu titlurile BRD, Fondul Proprietatea FP) si Erste EBS),.

ONU: Luna iulie, cea mai sangeroasa din ultimii ani in Irak - circa 1.057 de persoane ucise

Misiunea ONU informeaza ca in iulie au fost ucise aproximativ 1. 057 de persoane in Bagdad, fiind considerata cea mai sangeroasa luna din ultimii ani in Irak, potrivit BBC.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )