Libnet.ro
UNICEF

13:00

Lichiditatea si-a revenit la 10 milioane de euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lichiditatea si-a revenit la 10 milioane de euro

Bursa de la Bucuresti a inchis joi in scadere usoara, lichiditatea fiind sprijinita de tranzactii pe piata secundara, care au adus rulajul, redus in aceasta saptamana, aproape de media ultimei perioade. continuă pe Ziarul Bursa

Romcarbon investeste 6,5 milioane euro in productia de ambalaje si reciclarea materialelor plastice

Compania Romcarbon Buzau va derula pana la finalul acestui an doua proiecte de investitii, in valoare totala de 6,5 milioane euro, in tehnologii pentru productia de tavite destinate uzului alimentar si in domeniul reciclarii materialelor plastice.

Lichiditate de peste 2,3 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 10. 410,54 lei 2. 647,98 euro).

Lichiditate de aproape 2 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 8. 082,95 lei 1. 118,48 euro).

Lichiditate de peste 5,7 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 25. 800,77 lei 5. 989,28 euro).

Omniasig, despagubiri de peste 4,2 milioane euro pentru accidentul din Muntenegru

Suma despagubirilor aferente dosarelor de dauna solu and tionate and si in curs de solu and tionare deschise in urma accidentului rutier produs in Muntenegru pe 23 iunie 2013 se ridica deja la peste 4,2 milioane de euro, autocarul implicat fiind asigurat de Omniasig Vienna Insurance Group VIG), printr-o polita de raspundere civila auto obligatorie RCA) si o polita de asigurare facultativa Casco, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Vodafone preia Cobra Automotive pe 145 milioane euro

Operatorul britanic de telefonie mobila Vodafone a anuntat, ieri, achizitia companiei italiene Cobra Automotive Technologies pentru 145 milioane de euro 197 milioane de dolari), ca parte a strategiei sale de a conecta dispozitivele mobile in sectorul auto, in cel de ingrijire a sanatatii, in domeniul energiei si al transporturilor, transmite Reuters.

Papalekas a cumparat terenuri de 30.000 mp in Pipera

Globalworth Real Estate Investments, compania de investi and tii imobiliare controlata de omul de afaceri grec Ioannis Papalekas, a cumparat mai multe terenuri in cartierul bucurestean Pipera, cu o suprafa and ta de 30 de mii de metri patrati, in apropierea proiectului Upground pe care il de and tine, investi and tia fiind de 14,3 milioane euro, anunta un comunicat publicat pe site-ul firmei.

Ion Tiriac isi vinde participatia de la UniCredit Tiriac Bank catre Bank Austria

Omul de afaceri Ion Tiriac isi vinde participatia de la UniCredit Tiriac Bank catre Bank Austria membra a aceluiasi grup italian UniCredit) pentru 700 milioane euro, o parte din suma urmand a fi platita cu bani lichizi, informeaza publicatia italiana Il Messaggero.

AFI Palace Cotroceni vrea o refinantare de 220 milioane euro

Actionarii Cotroceni Park, compania care care detine mall-ul AFI Palace Cotroceni, au aprobat o hotarare de contractare a unui credit de refinantare pentru centrul comercial bucurestean, potrivit datelor publicate in Monitorul Oficial.

FF Group a imprumutat 4 milioane euro pentru reconstructia unei cladiri din centrul Capitalei

FF Group Romania fosta Elmec Romania) a semnat cu Garanti Bank un acord de finan and tare pentru investi and tia in recondi and tionarea unei cladiri istorice aflata in centrul Bucure and stiului, proiectul imobiliar constand in transformarea cladirii intr-un centru de retail and si birouri, cu o suprafa and ta de 5. 000 mp, potrivit unui comunicat remis redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )