Libnet.ro
UNICEF

01:05

Licitatie de 76 mil. lei pentru o platforma de servicii de cloud computing pentru institutiile publice

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Licitatie de 76 mil. lei pentru o platforma de servicii de cloud computing pentru institutiile publice

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare in Informatica ICI) va organiza, in iunie, o licitatie pentru achizitionarea unei platforme care va furniza institutiilor publice servicii de cloud computing. Proiectul este estimat la 76 milioane de lei. continuă pe Wall-Street Ro

Administratorul de domenii .ro a demarat o licitatie de 17 milioane de euro pentru o infrastructura de tip cloud pentru institutiile publice din Romania

Institutul National de Cercetare in Informatica ICI), care administreaza domeniile de internet . ro, a demarat marti o licitatie deschisa pentru implementarea unei platforme de cloud computing pentru institutiile publice, contract finantat cu fonduri UE, in valoare estimata de 17 milioane de euro inclusiv TVA), conform datelor din Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP). ICI sustine ca platforma va asigura resurse IT de procesare si stocare si comunicatii performante ce vor permite ministerelor, agentiilor si oricaror alte institutii locale sau centrale sa migreze tehnica de calcul regasita sub forma de centre de date locale, sau calculatoare individuale, pe o platforma unica centrala, reducand astfel costurile locale cu administrarea propriei infrastructuri IT, specifice fiecarei institutii.

Taxa radio-TV ar putea fi platita doar de abonatii care au optat pentru aceste servicii

Taxa radio-TV ar putea fi platita doar de abonatii care au optat pentru aceste servicii. Propunerea legislativa a fost adoptata tacit astazi in Camera Deputatilor. in prezent, taxa este colectata prin.

Restituirea accizei va genera un minus la buget de 353 mil. lei

Restituirea unui procent din acciza catre transporatori va duce la un minus de 353 milioane lei la bugetul de stat, conform estimarilor guvernamentale.

Musat and Asociatii - Restructuring and Insolvency S.P.R.L. - organizeaza licitatie deschisa cu strigare pentru valorificarea activului aflat in proprietatea Societatii

Musat and Asociatii - Restructuring and Insolvency S. - organizeaza licitatie deschisa cu strigare pentru valorificarea activului aflat in proprietatea Societatii.

Millennium Bank, 15 milioane lei pentru un distribuitor de materiale de constructii

Millennium Bank a acordat o finantare de 15 milioane de lei distribuitorului de materiale de constructii si de amenajari Artsani Com din Ploiesti, sub forma unui credit de capital de lucru pentru dezvoltarea afacerii, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )