Libnet.ro
UNICEF

06:00

Licitatie pentru spatiile verzi din Capitala

România Liberă România Liberă,
Licitatie pentru spatiile verzi din Capitala

Administratia Lacuri Parcuri si Agrement Bucuresti ALPAB) va cumpara cu peste 6 milioane de euro arbori, arbusti si flori pentru amenajarea spatiilor verzi din Capitala, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

UPDATE: Incidente la vot: O femeie din Capitala a constatat ca cineva a votat deja in locul ei, un observator independent sustine ca a fost batut de un primar, iar un batran din Arad a murit dupa ce a votat

Noi incidente au avut loc, duminica, in timpul celui de-al doilea tru al alegerilor prezidentiale. Un barbat din Vrancea a murit imediat dupa ce a iesit din sectia de votare, iar o stampila de vot a disparut dintr- sectie din Capitala. Un observator independent la alegerile din satul Naipu din judetul Giurgiu sustine ca a fost batut de primarul comunei dupa ce a sesizat nereguli la vot.

O stampila a fost furata de la o sectie de votare din Capitala

O stampila de vot a fost furata, duminica, de la o sectie de votare din Capitala, relateaza B1 TV. Desi presedintele sectiei de votare 323 ar fi trebuit sa inchida procesul de vot, oamenii continua.

Aglomeratie la vot in centrele universitare din Capitala: in Regie se sta ore bune la coada

Cozi s-au format si in campusuri. La fel ca in primul tur, studentii din Regie asteapta de ore bune sa voteze. Asta desi, spre deosebire de primul tur, au avut posibilitatea de a merge acasa, dupa ce executivul.

Iohannis: Responsabilii pentru organizarea alegerilor din diaspora vor suporta consecintele

Klaus Iohannis va rezolva o data pentru totdeauna misterul alegerilor parlamentare din diaspora si vrea sa-i traga la raspundere pe cei responsabili de organizarea de acolo.

Surpriza uriasa pentru fanii Ciarei din Romania! Cantareata revine in Bucuresti pentru un nou concert! Afla cand si unde are loc concertul

Bamboo o readuce in Romania pe una dintre cele mai cunoscute artiste pop-RB din intreaga lume, Ciara. Sambata, 22 Noiembrie,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )