Libnet.ro
UNICEF

16:00

O licitatie, privind titlurile de stat, in valoare de 300 milioane de lei a avut loc astazi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
O licitatie, privind titlurile de stat, in valoare de 300 milioane de lei a avut loc astazi

O emisiune de titluri de stat in valoare de 300 de milioane de lei a fost plasata astazi, prin licitatie, la sediul central al Bancii Nationale a Romaniei BNR), conform surselor de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Peste 160.000 de plante, in valoare de 1,4 milioane de lei, au fost folosite la inflorirea Capitalei

In gradinile publice si parcurile Chisinaului sunt sadite mii de flori vara de vara, lucrari ce costa bugetul municipal circa un milion si jumatate de lei. Dar pentru ca urbea sa arate la fel de inflorita ca si alte capitale europene, suma ar trebui sa fie de patru ori mai mare.

Stirom poate garanta un imprumut de 300 milioane euro, contractat de o firma din Olanda

Producatorul de articole de sticlarie Stirom simbol STIB) ar putea garanta un imprumut de 300 milioane de euro care urmeaza sa fie contractat de firma Glasstank, din Olanda, se arata intr-un comunicat trimis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Esecul Nabucco se traduce in pierderi de 117 milioane lei pentru Transgaz

Pierderile pe care Transgaz TGN) ar urma sa le suporte in urma iesirii din consortiul Nabucco ar urma sa se ridice la 117,3 milioane lei, dintre care 110,7 milioane lei reprezinta provizionul pentru deprecierea imobilizarilor financiare, iar 6,6 milioane lei, alte cheltuieli care decurg din calitatea de asociat al consortiului, se arata intr-un raport remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Profitul Conpet a ajuns la 25,7 milioane lei in primul semestru, in crestere cu 25,7%

Transportatorul national de titei Conpet Ploiesti a raportat pentru primul semestru un profit net de 25,76 milioane lei, in crestere cu 25,7% fata de castigul din aceeasi perioada a anului trecut, de 20,49 milioane lei.

Pierderi de 63 milioane lei pentru Tarom, in primul semestru

Tarom a avut in primul semestru pierderi de 63 milioane lei, in scadere fata de rezultatul negativ de 120 de milioane de lei din prima jumatate a anului trecut, a anuntat joi operatorul aerian national.

Crestere si lichiditate de 7,8 milioane lei, la orele pranzului, la BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 7,8 milioane lei 1,76 milioane euro), iar indicii interni se aflau toti in crestere, la orele pranzului.

BERD a subscris 56,3 milioane lei in emisiunea de obligatiuni a Raiffeisen Bank Romania

BERD a subscris 56,3 milioane de lei in emisiunea de obligatiuni negarantate in valoare de 225 milioane de lei, pe termen de trei ani, efectuata de Raiffeisen Bank Romania in a doua jumatate a lunii iulie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2429 seconds )