Libnet.ro
UNICEF

11:00

Licitatiile trucate si energia - prioritatile Consiliului Concurentei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Licitatiile trucate si energia - prioritatile Consiliului Concurentei

Conducerea Consiliului Concurentei si-a propus, pentru acest an, finalizarea unor investigatii importante privind posibila incalcare a regulilor de concurenta. Presedintele institutiei, Bogdan Chiritoiu, a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, ca este vorba despre investigatiile ce vizeaza trucarea de licitatii din sectorul laptelui, al energiei si sectorul IT. continuă pe Ziarul Bursa

Licitatiile trucate si piata energiei, vizate de Consiliul Concurentei

Presedintele Consiliului Concurentei a declarat, joi, la bilantul Consiliului Concurentei, ca institutia pe are o conduce vrea sa finalizeze in acest an mai multe investigatii, precum cele care vizeaza trucarea unor licitatii din sectorul laptelui, al energiei si din domeniul IT, informeaza Mediafax.

Ponta a cerut sprijinul Consiliului Concurentei pentru reducerea TVA la alimente

Premierul Victor Ponta a solicitat, ieri, sprijinul Consiliului Concurentei pentru corecta aplicare a reducerii TVA la toate produsele alimentare, de la 1 iunie.

Ponta cere sprijinul Consiliului Concurentei, dupa reducerea TVA alimente

Premierul Victor Ponta a solicitat sprijinul Consiliului Concurentei pentru primele luni dupa aplicarea TVA de 9% la alimente, pentru a preveni aparitia unor noi carteluri pe piata, informeaza Mediafax.

Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei: Bilant cu sute de amenzi pentru marile magazine. Daca nu respecta angajamentele, companiile vor fi sanctionate (VIDEO)

Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei, a afirmat, joi, la prezentarea raportului de activitate al institutiei pe care o conduce ca toate companiile trebuie sa inteleaga ca daca nu respecta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )