Libnet.ro
UNICEF

13:00

Un lider al separatistilor nu exclude o reluare a razboiului in estul Ucrainei

Hotnews Hotnews,
 Un lider al separatistilor nu exclude o reluare a razboiului in estul Ucrainei

Liderul separatist pro-rus Alexandr Zaharcenko acuza Kievul ca ignora total acordurile de la Minsk si nu exclude o reluare a razboiului in estul Ucrainei, intr-un interviu acordat AFP. continuă pe Hotnews

Lider rebel: Razboiul din Ucraina s-ar putea relua

Liderul rebel prorus Aleksandr Zaharcenko acuza Kievul ca ignora total acordurile de la Minsk si nu exclude o reluare a razboiului in estul Ucrainei, intr-un interviu acordat AFP, informeaza Mediafax.

Rebelii prorusi din estul Ucrainei au executat militari ucrainieni tinuti in captivitate, acuza organizatia Amnesty International

Rebelii prorusi din estul Ucrainiei au executat militari ucrainieni tinuti ostatici, acuza organizatia Amnesty International AI), care precizeaza ca detine probe in acest sens, informeaza BBC News in editia.

Petro Porosenko, aviz favorabil pentru referendumuri legate de autonomia in estul Ucrainei

Presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, este de acord cu organizarea unor referendumuri pe tema autonomiei in regiunile estice afectate de conflictul separatist. Rebelii prorusi au solicitat de la inceputul.

Petro Porosenko, favorabil organizarii unor referendumuri pe tema autonomiei in estul Ucrainei

Presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, a anuntat ca nu se opune organizarii unor referendumuri pe tema autonomiei in regiunile estice afectate de conflictul separatist, insa insurgentii prorusi considera ca gestul liderului prooccidental de la Kiev nu are nicio valoare, potrivit Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )