Libnet.ro
UNICEF

11:00

Rebelii prorusi din estul Ucrainei au executat militari ucrainieni tinuti in captivitate, acuza organizatia Amnesty International

B1 B1,
Rebelii prorusi din estul Ucrainei au executat militari ucrainieni tinuti in captivitate, acuza organizatia Amnesty International

Rebelii prorusi din estul Ucrainiei au executat militari ucrainieni tinuti ostatici, acuza organizatia Amnesty International AI), care precizeaza ca detine probe in acest sens, informeaza BBC News in editia. continuă pe B1

Separatistii prorusi din Ucraina ameninta cu parasirea negocierilor de pace

Separatistii prorusi din estul Ucrainei au amenintat marti ca vor parasi negocierile de pace purtate cu guvernul de la Kiev daca nu se formeaza grupuri de lucru pentru aplicarea acordului de la Minsk, transmite.

Petro Porosenko, aviz favorabil pentru referendumuri legate de autonomia in estul Ucrainei

Presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, este de acord cu organizarea unor referendumuri pe tema autonomiei in regiunile estice afectate de conflictul separatist. Rebelii prorusi au solicitat de la inceputul.

Un lider al separatistilor nu exclude o reluare a razboiului in estul Ucrainei

Liderul separatist pro-rus Alexandr Zaharcenko acuza Kievul ca ignora total acordurile de la Minsk si nu exclude o reluare a razboiului in estul Ucrainei, intr-un interviu acordat AFP.

Petro Porosenko, favorabil organizarii unor referendumuri pe tema autonomiei in estul Ucrainei

Presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, a anuntat ca nu se opune organizarii unor referendumuri pe tema autonomiei in regiunile estice afectate de conflictul separatist, insa insurgentii prorusi considera ca gestul liderului prooccidental de la Kiev nu are nicio valoare, potrivit Mediafax.

Un an de la declansarea actiunii separatiste in estul Ucrainei. Razboiul hibrid a intrat in faza terorista

Militanti prorusi declansau la 6 aprilie 2014 asaltul asupra sediilor administratiei regionale de la Donetk si Lugansk. La un an de la aceste evenimente, razboiul hibrid lansat de Rusia in Ucraina a intrat intr-o noua faza, cea a atentatelor in spatii aglomerate, pentru a semana panica si a destabiliza tara.

Reportaj la fabrica de ciment Lafarge Medgidia: cum arata unul dintre motoarele de business din estul Romaniei

Considerata una dintre cele mai puternice zone industriale din Dobrogea, fabrica Lafarge din Medgidia este in momentul de fata uzina de ciment cu cea mai mare capacitate de productie din Romania, o facilitate de productie cu istorie, dar mai ales cu un.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )