Libnet.ro
UNICEF

13:30

Liderul deputatilor PSD despre votul la Ion Ochi: In sedinta de grup am recomandat sa votam in favoarea cererii/ Nu numai colegii mei din PSD au retineri fata de acest noian de cereri

Hotnews Hotnews,
 Liderul deputatilor PSD despre votul la Ion Ochi: In sedinta de grup am recomandat sa votam in favoarea cererii/ Nu numai colegii mei din PSD au retineri fata de acest noian de cereri

Marian Neacsu, liderul grupului parlamentar PSD din Camera Deputatilor, a declarat miercuri, comentand respingerea de catre deputati a cererii DNA de retinere si arestare a deputatului PSD Ion Ochi, ca multi colegi au o retinere la adresa acestor solicitari venite din partea Justitie, acestia nefiind numai din partidul sau. Neacsu a explicat jurnalistilor ca el a votat in favoarea solicitarii DNA si ca in cadrul sedintei de grup parlamentar recomandarea a fost sa se voteze in acest sens. Ce declara premierul Victor Ponta, deputat si liderul PSD, la sfarsitul lui ianuarie: Vom vota pentru toate cererile venite din partea Justitiei - urmarire penala, arestare preventiva. continuă pe Hotnews

Liderul deputatilor PSD explica de ce a fost respinsa cererea de arestare in cazul lui Ion Ochi

Deputatii au tinut cont la votul cu privire la cererea de arestare preventiva a lui Ion Ochi, care a fost respinsa, de argumentele juridice ale deputatului, care au reusit sa creeze un nivel de emulatie suficient ca o parte dintre colegi sa nu voteze, a precizat liderul deputatilor PSD Marian Neacsu, citat de Mediafax.

UPDATE Deputatii au respins cererea DNA de retinere si arestare a lui Ion Ochi (PSD)

Deputatii au respins cererea Directiei Nationale Anticoruptie pentru retinerea si arestarea parlamentarului Ion Ochi, cu 108 voturi pentru si 152 impotriva. Votul vine la o saptamana dupa ce presedintele Klaus Iohannis a avut la Cotroceni consultari cu partidele parlamentare, in cadrul carora a discutat si despre votul dat in Parlament pe cererile DNA.

Explicatia liderului de grup al PSD, dupa ce deputatii l-au salvat pe Ion Ochi: Colegii au inceput sa aiba retineri sa voteze cererile DNA

Liderul grupului PSD din Camera Deputatilor, Marian Neacsu, a incercat sa explice de ce deputatii l-au salvat pe Ion Ochi, pentru care procurorii DNA au cerut incuviintarea retinerii si arestarii preventive,.

Camera Deputatilor discuta, miercuri, cererea de arestare preventiva a deputatului PSD Ion Ochi

Plenul Camerei Deputatilor va dezbate, miercuri, prin vot, cererea Directiei Nationale Anticoruptie DNA) de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului PSD Ion Ochi.

Camera Deputatilor dezbate cererea de arestare preventiva a deputatului PSD Ion Ochi

Plenul Camerei Deputatilor va dezbate, miercuri, prin vot, cererea Directiei Nationale Anticoruptie de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului PSD Ion Ochi, informeaza Romania.

Aviz pozitiv pentru arestarea deputatului Ion Ochi. Ce a cerut acesta Comisiei care a dat votul

Comisia juridica a dat aviz pozitiv pentru retinerea si arestarea preventiva a deputatului PSD Ion Ochi. Au fost 13 voturi pentru arestarea preventiva. 4 impotriva si 5 abtineri. La fel au stat lucrurile si in.

Pesedistul Ion Ochi, salvat de colegii din Camera Deputatilor. 152 de deputati au votat impotriva solicitarii DNA

Camera Deputatilor a dat un aviz nefavorabil cererea DNA de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului PSD Ion Ochi. Au fost 108 voturi pentru si 152 impotriva solicitarii DNA. Au.

Plenul Camerei Deputatilor dezbate cererea de incuviintare a arestarii preventive a lui Ion Ochi

Plenul Camerei Deputatilor va dezbate si se va pronunta miercuri, prin vot, asupra cererii DNA de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului PSD Ion Ochi.

Cererea pentru arestarea preventiva a deputatului Ion Ochi, respinsa in Camera Deputatilor

Camera Deputatilor a respins, miercuri, cererea de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului PSD Ion Ochi, fiind inregistrate 108 voturi pentru si 152 impotriva, informeaza.

Comisia juridica a dat aviz pentru retinerea si arestarea preventiva a lui Ion Ochi. Deputatul PSD sustine ca este nevinovat

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a dat, luni, aviz favorabil pentru retinerea si arestarea preventiva deputatului PSD Ion Ochi, acuzat de luare de mita si abuz in serviciu in perioada in care a fost.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )