Libnet.ro
UNICEF

18:00

Liderul PNL Alina Gorghiu, la Adevarul Live: Trebuie sa trecem repede peste gestul neinspirat al ambasadorului SUA

Adevărul Adevărul,
Liderul PNL Alina Gorghiu, la Adevarul Live: Trebuie sa trecem repede peste gestul neinspirat al ambasadorului SUA

Copresedintele PNL Alina Gorghiu este invitata, astazi, la Adevarul Live, incepand cu ora 11. 00, pentru a discuta despre politica de aliante a PNL. Este exclus un Guvern PSD - PNL dupa alegerile parlamentare? Se vor afla membri ai Guvernului Ciolos pe listele PNL?. continuă pe Adevărul

Declaratie de pace! Copresedintele PNL Alina Gorghiu: USR merita sa intre in Parlament

Uniunea Salvati Romania merita sa intre in Parlament, considera copresedintele PNL Alina Gorghiu, adaugand ca s-ar putea gasi o cale de comunicare astfel incat cele doua.

Chef de chef in PNL: Alina Gorghiu organizeaza petrecerea de botez pentru fiul ei la Palatul Stirbey

Se anunta un weekend incendiar pentru liberali. Sefa Alina Gorghiu si-a invitat colegii si subalternii la petrecea de botez a fiului sau. Copresedintele PNL si economistul Lucian Isar l-au botezat pe Noah ici.

Victor Ponta: Tovarasa Alina Gorghiu s-a prins si ea dupa un an ca guvernul de tehnocrati e un dezastru

Fostul premier Victor Ponta comenteaza acid faptul ca liderul PNL Alina Gorghiu a declarat ca guvernul tehnocrat nu are rezultate. Tovarasa Alina Gorghiu Dej are idei putine si fixe - s-a prins si ea dupa.

Trupa Proconsul are numeroase surprize pentru fani, la Adevarul Live, de la ora 15.00

Trupa Proconsul se pregateste pentru un mega-concert la Sala Palatului, pe 7 octombrie. Cu acest prilej, baietii pregatesc numeroase surprize pentru fani, dar si pentru cei care vor fi prezenti, la ora 15. 00, pe site-ul si pe Facebook-ul Adevarul, la Adevarul Live.

Adevarul Live, ora 13.00. Traian Basescu: Cu cine va intra PMP la guvernare

Fostul presedinte Traian Basescu este invitat miercuri, la Adevarul Live, incepand cu ora 13. 00, pentru a discuta despre efectele deciziei liderului separatist de la Tiraspol, Evghenii Sevciuk, de a semna decretul de aderare a regiunii transnistrene la Rusia. Totodata, Basescu va dezvalui planul PMP de a intra la guvernare.

Nicusor Dan, la Adevarul Live, ora 11.00: Cu cine este dispus USR sa faca alianta pentru a intra la guvernare

Presedintele Uniunea Salvati Romania USR), Nicusor Dan, este invitat, la Adevarul Live, incepand cu ora 11. 00, pentru a discuta despre obiectivul partidului la alegerile parlamentare, dar si despre politica de alianta a USR pentur formarea Guvernului.

Adevarul Live: Horia Virlan, din culisele noului sezon Mama mea gateste mai bine

Interviu Horia Virlan. Horia Virlan 52 de ani) a vorbit la Adevarul Live despre al treilea sezon al show-ului Mama mea gateste mai bine, dar si pentru a impartasi secrete din bucatarie.

Alina Gorghiu, despre prezenta ministrilor tehnocrati pe listele parlamentare: Nu exista niciun dialog in acest moment

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, marti, ca in acest moment nu exista niciun dialog intre PNL si ministrii tehnocrati pe tema candidaturii la alegerile parlamentare, dar probabil pe listele.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2389 seconds )