Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lidl face asta in februarie si e pentru toti romanii. Asa oferte n-ai cum sa ratezi

Playtech Playtech,
Lidl face asta in februarie si e pentru toti romanii. Asa oferte n-ai cum sa ratezi

Lidl Romania incepe saptamana cu un anunt special care ii vizeaza pe toti romanii din toata tara. Vorbim despre ceva care mai mult ca sigur va aduce bucurie in sufletele multor oameni,. continuă pe Playtech

Aceste carduri ar putea sa dispara. Anunt de ultima ora, sunt vizati toti romanii cu cont bancar

Tehnologia evolueaza extrem de repede, iar anuntul urmator ii vizeaza pe toti romanii cu card si cont bancar. Tehnologia evolueaza extrem de rapid si de aceste schimbari trebuie sa.

Adrian Nastase o desfiinteaza pe Diana Sosoaca. Ce l-a uluit pe fostul premier: Va face asta

Adrian Nastase l-a atacat pe presedintele Klaus Iohannis, printr-un articol postat pe blogul sau. Fostul premier a aratat ca parlamentul in actuala configuratie s-ar putea sa nu fie cel pe care si l-a dorit seful statului. Adrian Nastase, mesaj pe blog Fostul prim ministru, Adrian Nastase sustine ca Iohannis si-ar dori sa aiba parlamentul sau, .

Cum scoti petele de pix si carioci, de fapt. Trucurile astea sunt aur pentru toti parintii din tara

Cum scoti petele de pix si carioci, de fapt. Trucurile astea sunt aur pentru toti parintii din tara. Cei mici mereu simt nevoia sa deseneze ceva, lucru foarte recomandat pentru dezvoltarea unei imaginatii bogate. Dar ce ne facem atunci cand incep sa deseneze pe pereti si haine, in loc de caiete si hartii colorate? Iata .

Acesti angajati primesc 1.500 de lei in plus pe luna, direct in cont. Anunt de ultima ora. Statul face asta acum

Statul vine cu o facilitate si permite ca acesti angajati sa primeasca 1. 500 de lei in plus pe luna. Statul a venit cu o facilitate pentru angajatorii care vor sa-si ajute angajatii.

Macron promite ca pana la sfarsitul verii va fi disponibil un vaccin anti-COVID-19 pentru toti francezii care il doresc

Presedintele Emmanuel Macron a promis marti ca pana la sfarsitul verii acestui an va fi disponibil pentru toti francezii care il doresc un vaccin impotriva COVID-19, transmite dpa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )