Libnet.ro
UNICEF

16:00

Lipsa activitatii fizice ar putea omori de doua ori mai multe persoane decat obezitatea

Hotnews Hotnews,
 Lipsa activitatii fizice ar putea omori de doua ori mai multe persoane decat obezitatea

O plimbare de 20 de minute pe zi ar putea fi suficienta pentru reducerea riscului de deces timpuriu cu 30%, potrivit unui nou raport publicat saptamana aceasta. Intr-un studiu publicat de American Journal of Clinical Nutrition, cercetatorii au descoperit ca numarul de decese asociate cu lipsa activitatii fizice este de doua ori mai mare decat cel legat de obezitate. continuă pe Hotnews

STUDIU: Sedentarismul provoaca de 2 ORI MAI MULTE DECESE decat obezitatea

Lipsa de exercitiu ar putea provoca de doua ori mai multe decese decat obezitatea, potrivit unui studiu realizat in Europa pe durata a 12 ani, informeaza bbc. com, conform Mediafax. Potrivit cercetatorilor de la.

Realitatea TV, amendata de CNA de doua ori intr-o zi

Postul de televiziune Realitatea Tv a fost amendat, joi, de catre Consiliul National al Audiovizualului de doua ori cu cate 10. 000 de lei. Prima santiune se refera la emisiunea Dosar de presedinte din 13 noiembrie 2014, in care i-au fost aduse acuzatii lui Klaus Iohannis, la momentul respectiv candidat la alegerile prezidentiale, referitor la modul in care isi finanteaza campania. Cea de a doua amenda este pentru emisiunea Editie speciala din 31 octombrie 2014, in care Rares Bogdan a spus ca Sorin Oprescu este un cretin, dar si pentru programul Jocuri de putere din 8 octombrie, in care Rares Bogdan a vorbit despre cazul Lukoil.

SIF3, profit de peste 3,5 ori mai mic decat in 2013

SIF Transilvania SIF3) a inregistrat, anul trecut, un profit de 55,12 milioane lei, de peste 3,51 ori mai mic decat cel raportat la 31 decembrie 2013 193,85 milioane lei), potrivit unui raport trimis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

SIF Moldova, profit de peste 2,5 ori mai mare decat in 2013

SIF Moldova SIF2) a inregistrat, anul trecut, un profit de 230,058 milioane lei, de 2,53 ori mai mare decat rezultatul raportat la 31 decembrie 2013 90,905 milioane lei), informeaza un raport transmis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Halep isi va apara titlul la Doha, dupa Australian Open si Dubai. Premii de trei ori mai mici fata de anul trecut!

Simona Halep isi va apara titlul castigat anul trecut la Doha, ea umand sa evolueze la turneul din Qatar in ultima saptamana a lunii februarie. Competitia, care a fost retrogradata la categoria WTA Premier, va avea premii de trei ori mai mici.

De o suta de ori mai normal

Ocupati cu presedintele Iohannis, am uitat putin de premierul Ponta. Dupa valul de furie populara care l-a aruncat cu nasul in praful sondajelor de opinie, liderul PSD a lasat usor urechile pe spate cat sa intre o vreme sub radar. Cand gloata s-a mai domolit si s-a lamurit cu cine are de-a face, lui Victor Ponta i-a revenit putin sangele in obraji si, odata cu el, obraznicia. Ce a mai facut insa premierul incat sa merite ceva atentie din partea publicului?.

Programul A doua casa, mai mare. Valcov largeste cadrul de acces la Prima casa

Guvernul vrea sa modifice programul Prima casa, pentru ca si proprietarii de locuinte sa beneficieze de el si sa poata cumpara case mai mari,daca vand proprietatea pe care o detin in prezent. Ministrul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2417 seconds )