Libnet.ro
UNICEF

14:30

SIF Moldova, profit de peste 2,5 ori mai mare decat in 2013

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SIF Moldova, profit de peste 2,5 ori mai mare decat in 2013

SIF Moldova SIF2) a inregistrat, anul trecut, un profit de 230,058 milioane lei, de 2,53 ori mai mare decat rezultatul raportat la 31 decembrie 2013 90,905 milioane lei), informeaza un raport transmis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

SIF3, profit de peste 3,5 ori mai mic decat in 2013

SIF Transilvania SIF3) a inregistrat, anul trecut, un profit de 55,12 milioane lei, de peste 3,51 ori mai mic decat cel raportat la 31 decembrie 2013 193,85 milioane lei), potrivit unui raport trimis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

SIF Oltenia, profit cu aproape 27% mai mic decat in 2013

SIF Oltenia SIF5) a inregistrat, anul trecut, un profit de 94,92 milioane lei, cu 26,99% mai mic decat cel consemnat la 31 decembrie 2013 130,02 milioane lei), potrivit unui raport trimis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

STUDIU: Sedentarismul provoaca de 2 ORI MAI MULTE DECESE decat obezitatea

Lipsa de exercitiu ar putea provoca de doua ori mai multe decese decat obezitatea, potrivit unui studiu realizat in Europa pe durata a 12 ani, informeaza bbc. com, conform Mediafax. Potrivit cercetatorilor de la.

Lipsa activitatii fizice ar putea omori de doua ori mai multe persoane decat obezitatea

O plimbare de 20 de minute pe zi ar putea fi suficienta pentru reducerea riscului de deces timpuriu cu 30%, potrivit unui nou raport publicat saptamana aceasta. Intr-un studiu publicat de American Journal of Clinical Nutrition, cercetatorii au descoperit ca numarul de decese asociate cu lipsa activitatii fizice este de doua ori mai mare decat cel legat de obezitate.

Halep isi va apara titlul la Doha, dupa Australian Open si Dubai. Premii de trei ori mai mici fata de anul trecut!

Simona Halep isi va apara titlul castigat anul trecut la Doha, ea umand sa evolueze la turneul din Qatar in ultima saptamana a lunii februarie. Competitia, care a fost retrogradata la categoria WTA Premier, va avea premii de trei ori mai mici.

Autostrazile fara numar din propunerea Romaniei pentru Programul Infrastructura Mare 2014 -2020: Zeci de autostrazi si drumuri expres cu termene de implementare imediate, dar care costa de 7 ori mai mult decat toti banii europeni alocati pentru domeniul

Proiectul Romaniei pentru Programul Operational Infrastructura Mare POIM) 2014 - 2020, programul sub care se vor derula marile proiecte de infrastructura pe fonduri europene in urmatorii opt ani, a intrat in dezbatere publica, iar Ministerul Fondurilor Europene organizeaza si o conferinta pe aceasta tema in saptamana ce urmeaza. Proiectul de POIM a fost transmis si Comisiei Europene in octombrie anul trecut si vine impreuna cu o lista de proiecte de autostrazi si drumuri expres cu termene de implementare in viitorul foarte apropiat, unele incepand chiar cu 2015, si care vor fi realizate din fondurile europene din perioada 2014 - 2020. Problema e ca cele 21 de proiecte de autostrazi si drumuri expres din lista ajung la o valoare estimata de peste 22 miliarde de euro, in timp ce alocarea financiara pe intreg sectorul rutier abia ajunge la 3,3 miliarde de euro.

De o suta de ori mai normal

Ocupati cu presedintele Iohannis, am uitat putin de premierul Ponta. Dupa valul de furie populara care l-a aruncat cu nasul in praful sondajelor de opinie, liderul PSD a lasat usor urechile pe spate cat sa intre o vreme sub radar. Cand gloata s-a mai domolit si s-a lamurit cu cine are de-a face, lui Victor Ponta i-a revenit putin sangele in obraji si, odata cu el, obraznicia. Ce a mai facut insa premierul incat sa merite ceva atentie din partea publicului?.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2205 seconds )