Libnet.ro
UNICEF

16:00

STUDIU: Sedentarismul provoaca de 2 ORI MAI MULTE DECESE decat obezitatea

Antena3 Antena3,
STUDIU: Sedentarismul provoaca de 2 ORI MAI MULTE DECESE decat obezitatea

Lipsa de exercitiu ar putea provoca de doua ori mai multe decese decat obezitatea, potrivit unui studiu realizat in Europa pe durata a 12 ani, informeaza bbc. com, conform Mediafax. Potrivit cercetatorilor de la. continuă pe Antena3

Lipsa activitatii fizice ar putea omori de doua ori mai multe persoane decat obezitatea

O plimbare de 20 de minute pe zi ar putea fi suficienta pentru reducerea riscului de deces timpuriu cu 30%, potrivit unui nou raport publicat saptamana aceasta. Intr-un studiu publicat de American Journal of Clinical Nutrition, cercetatorii au descoperit ca numarul de decese asociate cu lipsa activitatii fizice este de doua ori mai mare decat cel legat de obezitate.

SIF3, profit de peste 3,5 ori mai mic decat in 2013

SIF Transilvania SIF3) a inregistrat, anul trecut, un profit de 55,12 milioane lei, de peste 3,51 ori mai mic decat cel raportat la 31 decembrie 2013 193,85 milioane lei), potrivit unui raport trimis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

SIF Moldova, profit de peste 2,5 ori mai mare decat in 2013

SIF Moldova SIF2) a inregistrat, anul trecut, un profit de 230,058 milioane lei, de 2,53 ori mai mare decat rezultatul raportat la 31 decembrie 2013 90,905 milioane lei), informeaza un raport transmis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Halep isi va apara titlul la Doha, dupa Australian Open si Dubai. Premii de trei ori mai mici fata de anul trecut!

Simona Halep isi va apara titlul castigat anul trecut la Doha, ea umand sa evolueze la turneul din Qatar in ultima saptamana a lunii februarie. Competitia, care a fost retrogradata la categoria WTA Premier, va avea premii de trei ori mai mici.

Femeie ucisa cu mai multe lovituri de cutit pe o strada din Slatina

O femeie a fost ucisa, joi seara, cu mai multe lovituri de cutit, pe o strada din Slatina. Autoriii au reusit sa fuga, politia fiind pe urmele lor. Femeia de 59 de ani a fost atacata de una sau de mai multe.

Avertizari meteo in tara: zona de munte, sub Cod galben de ninsori si vant. Mai multe aeronave au intarzieri

Avertizari meteo valabile in mai multe zone din tara. Regiunea de munte a Romaniei se afla luni, pana la ora 12. 00, sub avertizare de Cod galben de intensificari ale vantului si ninsori viscolite. De asemenea, judetul Iasi se afla, pana la ora 13. 15, sub avertizare meteo de Cod galben de vant. Noaptea trecuta a nins si in Bucuresti, motiv pentru care mai multe aeronave au intarzieri de pana la o ora din cauza operatiunilor de degivrare.

Femeie ucisa cu mai multe lovituri de cutit pe o strada din Slatina

O femeie a fost ucisa, joi seara, cu mai multe lovituri de cutit, pe o strada din Slatina, in prezent politistii si procurorii declansand cercetarile pentru gasirea autorilor, care au reusit sa fuga, anchetatorii urmand sa stabileasca si daca femeia a fost jefuita, relateaza Mediafax.

Femeie ucisa cu mai multe lovituri de cutit pe o strada din Slatina

O femeie a fost ucisa, joi seara, cu mai multe lovituri de cutit, pe o strada din Slatina, in prezent politistii si procurorii declansand cercetarile pentru gasirea autorilor, care au reusit sa fuga,.

Slatina: Femeie ucisa cu mai multe lovituri de cutit

O femeie in varsta de 59 de ani a fost ucisa, joi seara, cu mai multe lovituri de cutit, pe o strada din Slatina, autorul sau autorii reusind sa fuga. Politistii si procurorii au inceput cautarile pentru lor.

FOTO VIDEO Crima la Slatina: femeie talharita si ucisa cu mai multe lovituri de cutit

Crima odioasa in cartierul Zahana din municipiul Slatina, joi seara, pe strada Toamnei, in zona Liceului cu Program Sportiv. O femeie care locuia in zona a fost talharita si, apoi, ucisa cu mai multe lovituri de cutit de catre un necunoscut care a disparut. Victima se intorcea de la piata aflata in imediata apropiere si mai avea 50 de metri pana sa ajunga la scara blocului unde locuia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )