Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lista candidatilor la sefia PSD. Plumb si Dragnea mai au 2 contracandidati

Antena3 Antena3,
Lista candidatilor la sefia PSD. Plumb si Dragnea mai au 2 contracandidati

Inca doi candidati ar mai fi pe lista pentru sefia interimara a PSD, in afara de Rovana Plumb si Liviu Dragnea, potrivit informatiilor care circula in presa. Este vorba despre Ecaterina Andronescu si. continuă pe Antena3

Rovana Plumb: Liviu Dragnea nu mi-a comunicat o intentie de a candida la sefia PSD

Presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa, ca Liviu Dragnea nu i-a comunicat si nici nu au avut o discutie, pana in acest moment, privind o intentie de a candida pentru sefia PSD.

Rovana Plumb: Dragnea nu mi-a comunicat o intentie de a candida la sefia PSD

Presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca Liviu Dragnea nu i-a comunicat si nici nu au avut o discutie, pana in acest moment, privind o intentie de a candida pentru sefia PSD.

Liviu Dragnea candideaza pentru sefia PSD: Niciodata nu o sa fac ceva impotriva lui Ponta

02 - Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a anuntat oficial, marti, decizia sa de a candida la sefia interimara a PSD, la sedinta Comitetului Executiv care va avea loc maine. in urma.

Liviu Dragnea candideaza la sefia PSD: Niciodata nu o sa fac ceva impotriva lui Ponta

02 - Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a anuntat oficial, marti, decizia sa de a candida la sefia interimara a PSD, la sedinta Comitetului Executiv care va avea loc maine. in urma.

Liviu Dragnea: M-a durut cand Victor Ponta a renuntat la sefia PSD. Sunt alaturi de el cu gandul si fapta cum am fost in ultimii cinci ani (VIDEO)

Liviu Dragnea s-a intalnit luni cu liderul UNPR, Gabriel Oprea, iar la iesire a vorbit despre sefia PSD si, implicit, premierul Victor Ponta. Despre renuntarea premierului la functia de conducere, Dragnea spune.

Cand anunta Dragnea daca candideaza pentru sefia PSD

Coordonatorul politic al Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, a declarat, duminica, la Antena 3, ca va anunta, luni sau marti, daca isi va depune candidatura la sefia interimara a partidului.

Lupta pentru sefia PSD capata proportii

Disputele pentru sefia PSD continua. Sunt voci marcante din partid care cer organizarea unui congres cat mai rapid, precum vicepresedintii Valeriu Zgonea si Ecaterina Andronescu. Pe de alta parte, mai multi.

Liviu Dragnea candideaza la sefia PSD impotriva Rovanei Plumb: Ma astept sa primesc votul lui Victor Ponta pentru ca el a fost votat de mine tot timpul

Liviu Dragnea, coordonatorul politc al PSD, a anuntat, marti, ca se inscrie in cursa interna pentru sefia interimara a PSD. Comitetul Executiv al PSD CExN), care se va reuni maine la Parlament, va alege succesorul lui Victor Ponta dintre Liviu Dragnea si Rovana Plumb, ultima avand sustinerea premierului.

Dragnea sau Plumb - pe cine va vota Ponta la sefia PSD?

Liviu Dragnea a declarat, marti, ca decizia sa de a candida la sefia interimara a partidului este dorita de o majoritate, dar a spus ca nu stie daca Victor Ponta il va vota sau nu pe el. Nu stiu cu cineva.

Liviu Dragnea s-a decis. VA CANDIDA la sefia PSD. Ce vrea de la Victor Ponta

Liviu Dragnea, coordonatorul politic al PSD, a anuntat, luni, ca va candida pentru sefia interimara a partidului.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )