Libnet.ro
UNICEF

05:30

Lupta pentru sefia PSD capata proportii

Antena3 Antena3,
Lupta pentru sefia PSD capata proportii

Disputele pentru sefia PSD continua. Sunt voci marcante din partid care cer organizarea unui congres cat mai rapid, precum vicepresedintii Valeriu Zgonea si Ecaterina Andronescu. Pe de alta parte, mai multi. continuă pe Antena3

A inceput batalia pentru sefia PSD: Liviu Dragnea candideaza la functia de presedinte interimar al partidului (VIDEO)

A inceput razboiul pentru sefia PSD dupa ce scaunul de lider al partidului a fost lasat liber de catre Victor Ponta. Liviu Dragnea candideaza la functia de presedinte interimar al PSD, concurand impotriva.

Lupte pentru sefia PSD. Liviu Dragnea candideaza la functia de presedinte interimar

Liviu Dragnea se gandeste ca candideze la functia de presedinte interial al Partidului Social Democrat.

Nastase critica disputele din PSD pentru sefia partidului: Diavolul pandeste din opozitie

Batalia din interiorul PSD pentru sefia interimara a partidului este comparata de fostul lider al social-democratilor Adrian Nastase cu disputa biblica dintre Adam si Eva in legatura cu.

Alina Gorghiu, la RFI: Am strans aproape 200.000 de semnaturi pentru demisia lui Ponta; renuntarea la sefia PSD este ca o operatie la un picior gresit

Liberalii au strans aproape 200. 000 de semnaturi pentru demisia lui Victor Ponta si spera ca la inceputul lunii septembrie sa aiba un milion de semnaturi stranse. Declaratia a fost facuta, la RFI, de co-presedintele PNL Alina Gorghiu. Ea spune ca demisia lui Victor Ponta de la sefia PSD este ca o operatie la un picior gresit.

Florin Iordache: Liviu Dragnea nu ar trebui sa candideze la sefia PSD

Deputatul PSD Florin Iordache spune ca Liviu Dragnea nu ar trebui sa candideze la sefia PSD. Acesta spune ca Dragnea este condamnat in dosarul Referendumului din 2012 si considera ca un Congres al.

Ponta si Dragnea au vorbit intre patru ochi. Dragnea, intrebat daca vrea candideze la sefia PSD: Eu sunt hotarat, dar anunt cand vreau eu

Premierul Victor Ponta si coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, s-au intalnit joi la sediul partidului si, dupa o scuta discutie, au plecat impreuna. La finalul intrunirii, Dragnea a fost intrebat daca ar putea candida la sefia PSD si a raspuns ca este hotarat in acest sens.

Liviu Dragnea, intrebat daca vrea candideze la sefia PSD: Eu sunt hotarat, dar anunt cand vreau eu

Liviu Dragnea, coordonator politic al PSD, a spus, intrebat in legatura cu o eventuala candidatura la sefia PSD, ca este hotarat, dar anuntul il va face atunci cand va considera ca este oportun.

Surse: Rovana Plumb a fost pusa sa aleaga intre Guvern si sefia PSD

O parte din liderii PSD i-au cerut miercuri, Rovanei Plumb, in sedinta BPN al partidului, sa aleaga intre Guvern si sefia PSD, spun surse din cadrul PSD, informeaza stiripesurse. ro. Astfel, o minoritate.

Victor Ponta: Am vacantat postul de la sefia PSD. Nu inseamna ca viata mea politica s-a incheiat

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, moderata de Catalin Striblea, ca a vacantat postul de la sefia PSD, dar ca viata sa politica nu s-a incheiat. Am.

Victor Ponta: Am vacantat postul de la sefia PSD. Nu inseamna ca viata mea politica s-a incheiat (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, moderata de Catalin Striblea, ca a vacantat postul de la sefia PSD, dar ca viata sa politica nu s-a incheiat. Am.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )