Libnet.ro
UNICEF

07:30

Liviu Dragnea, intrebat daca vrea candideze la sefia PSD: Eu sunt hotarat, dar anunt cand vreau eu

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Liviu Dragnea, intrebat daca vrea candideze la sefia PSD: Eu sunt hotarat, dar anunt cand vreau eu

Liviu Dragnea, coordonator politic al PSD, a spus, intrebat in legatura cu o eventuala candidatura la sefia PSD, ca este hotarat, dar anuntul il va face atunci cand va considera ca este oportun. continuă pe Wall-Street Ro

Ponta si Dragnea au vorbit intre patru ochi. Dragnea, intrebat daca vrea candideze la sefia PSD: Eu sunt hotarat, dar anunt cand vreau eu

Premierul Victor Ponta si coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, s-au intalnit joi la sediul partidului si, dupa o scuta discutie, au plecat impreuna. La finalul intrunirii, Dragnea a fost intrebat daca ar putea candida la sefia PSD si a raspuns ca este hotarat in acest sens.

Liviu Dragnea, despre candidatura Rovanei Plumb la sefia PSD: Trebuie sa ma gandesc serios daca mai garantez pentru cineva in conducerea partidului

Trebuie sa ma gandesc serios daca mai garantez pentru cineva in conducerea partidului a declarat miercuri Luviu Dragnea, coordonatorul politic al PSD, dupa sedinta Biroului Permanent al social-democratilor in care Rovana Plumb a fost numita presedinte interimar dupa retragerea lui Victor Ponta.

Liviu Dragnea: Nu exista presedinte interimar la PSD. Victor Ponta si-a dat demisia si este un loc gol

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca nu exista interimar la PSD dupa plecarea lui victor Ponta din functia de presedinte al partidului. Dragnea a precizat ca in acest caz trebuie.

Victor Ponta: Raman prieten cu Liviu Dragnea si ne luptam impreuna pentru PSD (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la iesirea din sediul PSD si in prezenta lui Liviu Dragnea, ca va ramane prieten cu acesta si ca se vor lupta impreuna pentru partid. La partid suntem foarte uniti.

Ilie Sarbu: Liviu Dragnea nu are nicio calitate in PSD ca sa ceara congres

Liderul grupului parlamentar PSD din Senat, Ilie Sarbu, a declarat miercuri ca Liviu Dragnea nu este in masura sa conteste interimatul Rovanei Plumb, precizand ca acesta detine doar calitatea de membru de.

Liviu Dragnea: Nu exista presedinte interimar la PSD. Victor Ponta si-a dat DEMISIA. Este un loc gol

Liviu Dragnea, coordonatorul politic al PSD, a declarat, luni, ca functia de presedinte interimar nu exista in partid, iar demisia lui Victor Ponta a dus doar un loc gol in privinta caruia trebuie sa decida Comitetul Executiv PSD.

Ilie Sarbu: Liviu Dragnea nu are nicio calitate in PSD sa ceara organizarea unui congres sau sa nu fie de acord cu interimatul Rovanei Plumb

Ilie Sarbu, scorul lui Victor Ponta, a declarat miercuri ca Liviu Dragnea nu are nicio calitate in partid sa ceara organizarea unui congres sau sa nu fie de acord cu interimatul Rovanei Plumb la conducerea.

Lupte pentru sefia PSD. Liviu Dragnea candideaza la functia de presedinte interimar

Liviu Dragnea se gandeste ca candideze la functia de presedinte interial al Partidului Social Democrat.

Dragnea, despre retragerea lui Ponta de la sefia PSD: Sper ca o greseala nu este urmata si de a doua

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca decizia lui Victor Ponta de a se retrage de la conducerea PSD a fost una personala si si-a exprimat speranta ca Ponta nu va face o a doua greseala prin retragerea de la Guvern. Liviu Dragnea a.

Liviu Dragnea, despre retragerea premierului de la conducerea PSD: E o greseala (VIDEO)

Liviu Dragnea a vorbit despre retragerea temporara a premierului Victor Ponta de la conducerea PSD si este de parere ca a fost o greseala. intrebat daca are in vedere faptul ca poate pleca si din fruntea.

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )