Libnet.ro
UNICEF

09:30

Listarea Romgaz: statul a obtinut peste 380 de milioane de euro, aproape de maximul vizat

Adevărul Adevărul,
Listarea Romgaz: statul a obtinut peste 380 de milioane de euro, aproape de maximul vizat

Romgaz a vandut 15% din actiuni prin oferta initiala pe Bursa, pentru 1,7 miliarde de lei 534 de milioane de dolari sau 382,8 milioane de euro), aproape de maximul vizat. Transa destinata investitorilor mici a fost majorata de la 15% la 20% din totalul ofertei, iar investitorii institutionali din strainatate au preluat 60% din oferta. continuă pe Adevărul

UPDATE: Statul a atras peste 380 milioane euro prin vanzarea a 15% din Romgaz.

UPDATE: Romgaz a vandut 15% din actiuni prin oferta initiala pe Bursa, pentru 1,7 miliarde lei 534 milioane dolari sau 382,8 milioane euro). Transa destinata investitorilor mici a fost majorata de la 15% la 20% din totalul ofertei. Investitorii institutionali din strainatate au preluat 60% din oferta, transmite Mediafax. Oferta s-a incheiat joi, iar pretul a fost fixat la 30 lei pentru o actiune, aproape de nivelul superior al intervalului stabilit, rezultand un cost de 9,25 dolari pentru .

Referatul procurorilor in dosarul evaziunii fiscale de peste 50 de milioane euro: O firma livra cantitati importante de carne alterata unui lant de hypermarketuri

Una dintre firmele implicate in dosarul de evaziune fiscala de peste 50 de milioane de euro a livrat unui lant de hypermarketuri cantitati importante de carne alterata, adusa in paleti in care erau si excremente de rozatoare, aspect sesizat de comerciant, conform referatului procurorilor. SC Avicola Calarasi SA a livrat cantitati de came de pui alterata si catre magazinele din lantul Selgros, aspect constatat de Olteanu George, responsabil in cadrul Selgros CashCarry SRL Brasov, respectiv pulpele de pui receptionate in data de 11. 2013 prezentau un miros ranced, inchis, iar, in paletii de marfa au fost identificate produse mancate si excremente de rozatoare o situatie similara a fost identificata si intr-un magazin Selgros din Cluj - Napoca), se precizeaza in referatul cu propunerea de arestare a celor implicati in dosar, potrivit Mediafax.

Constantin Nita, despre listarea Romgaz: Subscrierea s-a finalizat la pretul de 30 lei/actiune. S-au obtinut 382 milioane euro

Listarea Romgaz a fost o actiune de succes, a declarat ministrul delegat pentru energie cu ocazia finalizarii perioadei se subscriere. Desigur, faptul ca am iesit cu aceasta companie in afara tarii este iarasi un succes si intra in obiectivul nostru de internationalizare a companiilor romanesti. Interesul pentru Romgaz a fost mult mai mare decat pentru Transgaz si Nuclearelectrica. Subscrierea s-a finalizat la pretul de 30 lei/actiune, a spus Nita. Practic, dimensiunea totala a ofertei a fost de 1,7 miliarde de lei peste 382 milioane euro). Pretul orientativ de vanzare a 15% din actiuni a fost stabilit intre 24 si 32 de lei. Nita a spus ca va continua acest tip de listare actiuni la BVB si certificate de depozit la Londra) si anul viitor, cu Hidroelectrica.

Constantin Nita: Listarea Romgaz a fost o actiune de succes. Subscrierea s-a finalizat la pretul de 30 lei/actiune

Listarea Romgaz a fost o actiune de succes, a declarat ministrul delegat pentru energie cu ocazia finalizarii perioadei se subscriere. Desigur, faptul ca am iesit cu aceasta companie in afara tarii este iarasi un succes si intra in obiectivul nostru de internationalizare a companiilor romanesti. Interesul pentru Romgaz a fost mult mai mare decat pentru Transgaz si Nuclearelectrica. Subscrierea s-a finalizat la pretul de 30 lei/actiune, a spus Nita. Practic, dimensiunea totala a ofertei a fost de 1,7 miliarde de lei. Pretul orientativ de vanzare a 15% din actiuni a fost stabilit intre 24 si 32 de lei. Nita a spus ca va continua acest tip de listare actiuni la BVB si certificate de depozit la Londra) si anul viitor, cu Hidroelectrica. Stire in curs de actualizare.

Dan Nica: Proiectul eRomania va fi pus in functiune in cursul lunii noiembrie /Cum va arata un portal web pentru care s-au cheltuit fonduri publice de 12 milioane de euro?

Proiectul eRomania va fi gata si pus in functiune, in urma ultimelor teste de securitate, in cursul lunii noiembrie din acest an, a declarat miercuri Dan Nica, Ministrul pentru Societatea Informationala. Este vorba despre un contract de 12 milioane de euro, castigat in luna iunie 2010 de catre firma Omnilogic, si care are ar fi trebuit sa conduca la realizarea unui portal cu informatii despre toate localitatile din tara. In aprilie 2011, cand ministru al Comunicatiilor era Valerian Vreme PDL), continutul acestui portal a fost schimbat, promitandu-se in plus si 20 de servicii online, in aceeasi bani. In luna aprilie din acest an, Diana Voicu, director in Ministerul condus de Dan Nica, spunea ca pana la sfarsitul primaverii, portalul va fi online, sub un alt nume - Romania Online, fara aceste 20 de servicii online. Pretul final va fi tot de 12 milioane euro. Suntem in luna octombrie 2013 si acest portal inca nu este functional desi s-au cheltuit peste 8 milioane euro.

Dan Nica: Proiectul eRomania va fi pus in functiune in cursul lunii noiembrie/Cum va arata un portal web in s-au cheltuit fonduri publice de 12 milioane de euro?

Proiectul eRomania va fi gata si pus in functiune, in urma ultimelor teste de securitate, in cursul lunii noiembrie din acest an, a declarat miercuri Dan Nica, Ministrul pentru Societatea Informationala. Este vorba despre un contract de 12 milioane de euro, castigat in luna iunie 2010 de catre firma Omnilogic, si care are ar fi trebuit sa conduca la realizarea unui portal cu informatii despre toate localitatile din tara. In aprilie 2011, cand ministru al Comunicatiilor era Valerian Vreme PDL), continutul acestui portal a fost schimbat, promitandu-se in plus si 20 de servicii online, in aceeasi bani. Suntem in luna octombrie 2013 si acest portal inca nu este functional desi s-au cheltuit peste 8 milioane euro.

SAP Romania, vanzari de 10,3 milioane euro in 2012 pe piata solutiilor ERP

SAP Romania, subsidiara liderului mondial pe piata de solutii software de business, SAP AG, a inregistrat, anul trecut, vanzari de solutii ERP Enterprise Resource Planning) de peste 10,3 milioane euro, in crestere cu peste 12% fata de anul anterior, potrivit celui mai recent studiu de piata Pierre Audoin Consultants PAC).

Hotararea prin care Cupru Min Abrud a fost obligata la plata a 17 milioane euro, suspendata la Curtea de Apel Bucuresti

Hotar515;rea Tribunalului Bucuresti, prin care Cupru Min SA Abrud a fost obligata la plata a peste 17 milioane de euro catre Energo Mineral SA, companie aflata 523;n prezent 523;n insolventa, a fost suspendata de Curtea de Apel Bucuresti. Decizia a fost luata in 30 octombrie si este irevocabila.

Curtea de Apel Bucuresti a suspendat hotararea prin care Cupru Min a fost obligata la plata sumei de 17 milioane euro catre Energo Mineral

Curtea de Apel Bucuresti a suspendat hotararea controversata a Tribunalului Bucuresti, prin care Cupru Min S. a fost obligata la plata a peste 17 milioane de euro catre Energo Mineral S. Bucuresti, companie aflata in prezent in insolventa, a anuntat Dragne Asociatii printr-un comunicat de presa. Litigiul a pornit de la pretentiile unui consortiu de societati care s-au asociat cu compania de stat in 2007 pentru a exploata zacamintele de cupru aflate in administrarea Cupru Min.

Rezervele valutare la BNR au ajuns la 34,562 milioane euro

Rezervele valutare la Banca Nationala a Romaniei BNR)au crescut, la finele lunii trecute, pana la nivelul de 34,562 milioane euro, fata de 33,086 milioane euro, valoare inregistrata la data de 30 septembrie, potrivit unui comunicat de presa publicat pe pagina de internet a BNR.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2395 seconds )