Libnet.ro
UNICEF

19:00

LIVE Alegerile FRF, in pericol de amanare! Mircea Sandu face a doua numaratoare a membrilor ...

România Liberă România Liberă,
LIVE Alegerile FRF, in pericol de amanare! Mircea Sandu face a doua numaratoare a membrilor ...

UPDATE: Se reia sedinta dupa pauza, insa sala este mai goala. Mircea Sandu vrea sa faca din nou numaratoarea, cu toate ca initial se stabilise ca alegerile vor avea loc in baza cvorumul stabilit la inceputul intrunirii. Mai multi reprezentanti ai cluburilor din Liga I nu raspund prezentei, desi sunt in sala. Este posibil ca alegerile sa fie boicotate. ------- Se poate vota presedintele FRF. Cvorumul a fost indeplinit la inceputul sedintei Adunarii Generale, astfel ca indiferent de numarul . continuă pe România Liberă

Razvan Burleanu, noul presedinte FRF. Cine este omul care il inlocuieste pe Mircea Sandu dupa 24 de ani

Razvan Burleanu a castigat duelul cu Vasile Avram pentru fotoliul de presedinte FRF cu scorul de 112-59. Iata portretul unui conducator tanar, venit parca de nicaieri, care a furnizat o surpriza uriasa.

LIVE Se alege noul sef al FRF. Mircea Sandu ramane presedinte onorific. ...

UPDATE: Cvorumul este indeplinit. Surse de la Casa Fotbalului spun ca seful FRF va fi stabilit azi, indiferent de numarul celor prezenti in sala. In sala de la Casa Fotbalului sunt prezenti 171 de membri, cu putin peste limita minima de 2/3 din totalul de 250, necesara pentru a avea loc alegerile. Mai este putin timp pana va fi ales noul sef al FRF. Mircea Sandu a stat in fruntea Federatiei 23 de ani. In sala se voteaza numirea lui Mircea Sandu ca presedinte de onoare. El este ales in cele .

Mircea Sandu, despre alegerile FRF de maine: Va garantez ca in 3-7 luni vor fi anticipate

Presedintele Mircea Sandu a declarat ca in situatia in care se va alege un nou presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, in cadrul Adunarii Generale de miercuri, atunci acesta va rezista in functie doar 3-7.

LIVE incepe votarea noului sef al FRF. Coalitie Burleanu - Puscas! Sandu a parasit sedinta.

UPDATE: Candidatii si-au incheiat discursurile iar acum pot incepe voturile. Dintre discursuri s-au remarcat cel al lui Burleanu, care a fost mai energic si a anuntat alianta cu Puscas. Astfel Marcel Puscas s-a retras din competitie pentru a-l sustine pe Burleanu. Primul care voteaza este Adrian Mititelu, ales supervizor de catre membrii prezenti in sala. Mircea Sandu paraseste sala deoarece are o intalnire cu presedintele Federatiei Argentiniene de Fotbal, diseara urmand sa se dispute .

Adevarul Live despre alegerile FRF: Dupa 24 de ani, Sandu risca sa piarda controlul asupra fotbalului romanesc

Jurnalistii Grigore Cartianu, Matei Udrea si Amir Kiarash au dezbatut, la Adevarul Live, cele mai arzatoare subiecte ale momentului in fotbal: alegerile pentru presedintia Federatiei Romane de Fotbal si sentinta din Dosarul Transferurilor.

Mircea Sandu va fi presedinte de onoare al FRF

Mircea Sandu va fi presedinte de onoare ale Federatiei Romane de Fotbal FRF), informeaza Mediafax. Acesta a fost votat pentru aceasta functie de membrii FRF la Adunarea Generala de miercuri. Singurul vot impotr.

Mircea Sandu lanseaza o noua ipoteza: Alegeri anticipate la FRF. Hagi, propus ca presedinte?

Mircea Sandu a declarat, marti seara, ca in cazul in care miercuri va fi ales un nou presedinte in fruntea Federatiei Romane de Fotbal, peste sapte luni vor avea loc alte alegeri de aceasta data anticipate.

Mircea Sandu lanseaza o noua ipoteza: Alegeri anticipate la FRF

Mircea Sandu a declarat, marti seara, ca in cazul in care miercuri va fi ales un nou presedinte in fruntea Federatiei Romane de Fotbal, peste sapte luni vor avea loc alte alegeri de aceasta data anticipate.

Presedintele FRF considera nesimtita renta viagera de care va beneficia Mircea Sandu

Noul conducator al FRF, Razvan Burleanu, a declarat, miercuri, ca atat timp cat Mircea Sandu, in calitatea de presedinte de onoare al forului, va beneficia de o renta viagera nesimtita, va fi greu sa il.

Mircea Sandu a devenit presedinte de onoare la FRF si se va ocupa de organizarea EURO 2020

Mircea Sandu a fost votat miercuri, in Adunara Generala a Federatiei Romane e Fotbal, drept noul presedinte de onoare al acestei institutii.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2795 seconds )