Libnet.ro
UNICEF

16:00

LIVE SCORE. Romania - Albania la EURO 2016, meciul-test al actualei generatii, incepe la ora 22:00

România Liberă România Liberă,
LIVE SCORE. Romania - Albania la EURO 2016, meciul-test al actualei generatii, incepe la ora 22:00

Nationala de fotbal a Romaniei isi joaca, duminica seara, calificarea in optimile de finala la Euro, dupa o pauza de 16 ani, la o astfel de competitie Tricolorii au nevoie de victorie cu Albania, insa si un egal ne ofera sanse sa terminam pe unul dintre cele patru locuri trei care merg mai departe in optimi. continuă pe România Liberă

Panica la Euro 2016: Meciul Irlanda de Nord - Ucraina a fost intrerupt. Rezultat final 2-0

Meciul Ucraina - Irlanda de Nord a fost intrerupt joi, timp de cateva minute, din cauza grindinei. La pauza, nationalele de fotbal ale Ucrainei si Irlandei de Nord se afla la egalitate, 0-0. Meciul.

Panica la Euro 2016. Meciul Ucraina - Irlanda de Nord a fost intrerupt

Meciul Ucraina - Irlanda de Nord a fost intrerupt joi, timp de cateva minute, din cauza grindinei. La pauza, nationalele de fotbal ale Ucrainei si Irlandei de Nord se afla la egalitate, 0-0. Meciul.

LIVE SCORE. A inceput meciul Romania - Albania, la EURO 2016

Nationala de fotbal a Romaniei isi joaca, duminica seara, calificarea in optimile de finala la Euro, dupa o pauza de 16 ani, la o astfel de competitie Tricolorii au nevoie de victorie cu Albania, insa si un egal ne ofera sanse sa terminam pe unul dintre cele patru locuri trei care merg mai departe in optimi.

infruntare decisiva pentru Romania, la EURO 2016. Dupa esecul dramatic in fata Frantei si egalul fara stralucire cu Elvetia, tricolorii au o singura varianta in meciul cu Albania: victoria (VIDEO)

Meci decisiv duminica seara pentru nationala Romaniei. O intreaga tara isi pune sperantele ca elevii lui Anghel Iordanescu vor invinge Albania si se vor califica in optimile.

infruntare decisiva pentru Romania, la EURO 2016. Dupa esecul dramatic in fata Frantei si egalul fara stralucire cu Elvetia, tricolorii au o singura varianta: victoria (VIDEO)

Meci decisiv duminica seara pentru nationala Romaniei. O intreaga tara isi pune sperantele ca elevii lui Anghel Iordanescu vor invinge Albania si se vor califica in optimile.

Revista presei: Scorul meciului Romania Elvetia de la Euro 2016

Scorul meciului Romania Elvetia, disputat in cadrul Campionatului European de Fotbal Euro 2016, este cel mai discutat subiect de pe internet in aceasta dimineata. Pentru ca suntem constienti ca nu va putem oferi inca) toate informatiile de care aveti nevoie, dar pentru ca am vrea sa gasiti cat mai multe stiri utile, din domenii [].

UPDATE CALCULE Adio pentru Romania la EURO 2016? Suntem cel mai slab loc 3!

In urma disputarii a doua etape din jumatate dintre Grupele EURO 2016, Romania ocupa cel mai slab loc 3, ceea ce inseamna ca are sanse mari sa isi faca bagajele de intors pentru Bucuresti.

ROMANIA - ALBANIA LIVE. Doar cinci minute pana la partida. Meciul este decisiv pentru Nationala noastra

Selectionerul echipei de fotbal a Romaniei, Anghel Iordanescu, a declarat, sambata seara, intr-o conferinta sustinuta la Stade de Lyon, ca meciul cu Albania, de duminica, de la EURO 2016, reprezinta sansa unei generatii a fotbalului romanesc.

ROMANIA - ALBANIA LIVE. Doar o ora pana la partida. Meciul este decisiv pentru Nationala noastra

ROMANIA - ALBANIA LIVE Selectionerul echipei de fotbal a Romaniei, Anghel Iordanescu, a declarat, sambata seara, intr-o conferinta sustinuta la Stade de Lyon, ca meciul cu Albania, de duminica, de la EURO 2016, reprezinta sansa unei generatii a fotbalului romanesc.

LIVETEXT Romania - Albania 0-1 (final). Rusine istorica. Tricolorii pleaca in sfarsit in vacanta si scapa de corvoada Euro 2016

Romania lui Mitica, Gigi, Negoita, Netoiu, Sandu, Bucsaru co si-a aratat duminica seara toate limitarile posibile. Intr-un meci ce se anunta pe viata si pe moarte pentru calificarea in optimile Euro 2016, Romania a pierdut cu 0-1 in fata Albaniei, prima infrangere cu vecinii de la sud intr-un meci oficial. A fost un meci chinuitor, in care gafa inexplicabila a lui Tatarusanu din min. 43 i-a permis lui Sadiku sa inscrie un gol care ne-a turnat plumb in picioare. Echipa Romaniei a aratat ca o colectie de jucatori mediocri, iar rezultatul nu e o surpriza. In celalalt meci al grupei, Franta si Elvetia au facut 0-0 si merg impreuna in optimi. Romania merge acasa, cu un singur punct in trei meciuri. ------------------------Final!!! Romania - Albania 0-1. S0a terminat chinul, hai inapoi in Liga lui MiticaFranta - Elvetia 0-0. Nu ca ar mai contaMin 90+5: Sut Stanciu, iar peste poarta. Deja e redundant sa spun ca-i peste poartaMin 90+4: Ooo, pasa la portar de la Dragos Grigore :) Asta spune totMin 90+3: Inca o ocazie Albania, prinde Tatarusanu o reluare cu capul. Torje ia galben 10 secunde mai tarziu. Jucatori care au stralucit prin mediocritateMon 90+2: Albania nu ne-a mai dat mingea de vreo 3 minute, acum au lovitura liberaMin 90+1. Avem 5 minute de prelungiri, dar ar fi o mare nedreptate pentru albanezi sa-i egalam. Nivelul Romaniei a fost cel mai slab pe care l-am vazut in ultimii 20 de aniMin 89: In rarele ocazii cand avem mingea o aruncam englezeste pentru jucatorii de atac care le ajung albanezilor la brau. Se prefigureaza o istorica rusineMin 88: Albania inca un contra-atac periculos, Tatarusanu prinde centrarea. Min 87: Ocazie mare pentru Albania din corner, cap puternic pe langaMin 87: Suntem in degringolada totala, Abrashi a tras in blocaj de la 16 m, acum au cornerUrmareste LIVETEXT de la ora 22. 00 meciul Romania - Albania si, in paralel, scorul de la Franta - Elvetia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2605 seconds )