Libnet.ro
UNICEF

20:30

Panica la Euro 2016. Meciul Ucraina - Irlanda de Nord a fost intrerupt

Antena3 Antena3,
Panica la Euro 2016. Meciul Ucraina - Irlanda de Nord a fost intrerupt

Meciul Ucraina - Irlanda de Nord a fost intrerupt joi, timp de cateva minute, din cauza grindinei. La pauza, nationalele de fotbal ale Ucrainei si Irlandei de Nord se afla la egalitate, 0-0. Meciul. continuă pe Antena3

Panica la Euro 2016: Meciul Irlanda de Nord - Ucraina a fost intrerupt. Rezultat final 2-0

Meciul Ucraina - Irlanda de Nord a fost intrerupt joi, timp de cateva minute, din cauza grindinei. La pauza, nationalele de fotbal ale Ucrainei si Irlandei de Nord se afla la egalitate, 0-0. Meciul.

EURO 2016: Liderul galeriei ruse a fost expulzat din Franta (VIDEO)

Reactie dura a oficialitatilor franceze dupa actele de huiliganism din ultimele zile de la Euro 2016! Un huligan rus a fost expulzat din Franta, alaturi de alti 18 scandalagii, transmite B1TV. Aceasta.

EURO 2016. Doi suporteri britanici au fost condamnati dupa incidentele de la meciul cu RUSIA

Primii doi suporteri britanici care au comparut in fata justitiei pentru participarea lor la violentele incidente dinaintea si dupa meciul Anglia - Rusia de la Marsilia au fost condamnati luni la 2 si 3 luni de inchisoare cu executare, cu mandat de aducere.

EURO 2016. Germania invinge Ucraina, scor 2-0

Selectionata Germaniei a invins cu scorul de 2-0 1-0) reprezentativa Ucrainei, intr-o partida din cadrul Grupei C a Campionatului European de fotbal - EURO 2016, disputata duminica seara pe stadionul.

Vremea urata afecteaza EURO. Partida Ucraina - Irlanda de Nord a fost intrerupta din cauza grindinei (VIDEO)

Meciul de fotbal dintre Ucraina si Irlanda de Nord a fost intrerupt din cauza ploii cu grindina care s-a abatut asupra arenei Stade des lumieres, din Lyon. Pana atunci meciul se defasurase oricum.

VIDEO Euro 2016: Egal intre Irlanda si Suedia, in Grupa E, pe Stade de France

Reprezentativa Irlandei a incheiaat la egalitate, pe Stade de France din Saint-Denis, scor 1-1, cu selectionata Suediei, in primul meci al Grupei E de la Euro 2106.

Incidente la Euro 2016: Telefonul mobil al unui reporter a fost furat chiar in timpul unei transmisiuni live, pe Facebook, din mijlocul suporterilor (VIDEO)

Unui reporter al RT France i-a fost furat telefonul mobil chiar in momentul in care facea o transmisiune in direct pe Facebook, in care prezenta primele reactii de dupa meciul de la Euro 2016,.

Patriotism extrem. Suporter batut cu un tac de biliard pentru ca ar fi sustinut ca Romania nu mai are sanse la Euro 2016

Un barbat din Alba Iulia a fost batut, miercuri seara, cu un tac de biliar de un alt barbat, din cauza ca ar fi sustinut ca nationala de fotbal a Romania nu mai are nicio sansa la Euro 2016 dupa remiza din meciul cu Elvetia, agresorul fiind acum cercetat de politisti pentru lovire si alte violente.

EURO 2016: Franta - Albania 1-0

Franta a invins Albania cu scorul 1-0 in meciul disputat pe Stade Velodrome din Marsilia, in cadrul Grupei A de la EURO 2016, informeaza DigiSport. Albanezii au fost aproape de deschiderea.

Romania - Elvetia 1-1. Primul punct obtinut de tricolori la EURO 2016

Meciul dintre Romania si Elvetia s-a incheiat 1-1, in a doua partida de la EURO 2016. ROMANIA - ELVETIA LIVE 1-1, min 74. Shaqiri incearca o foarfeca laterala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )