Libnet.ro
UNICEF

23:45

LIVE Simona Halep in primul tur la Guangzhou (azi, ora 7:00)

Online Sport Online Sport,
LIVE Simona Halep in primul tur la Guangzhou (azi, ora 7:00)

Simona Halep debuteaza in turneul WTA de la Guangzhou, marti dupa-amiaza, contra jucatorei Petra Martic din Croatia. Meciul va fi live text in aceasta pagina dupa ora 7:00. continuă pe Online Sport

LIVE Simona Halep in primul tur la Guangzhou (Marti, ora 7:00)

Simona Halep debuteaza in turneul WTA de la Guangzhou, marti dupa-amiaza, contra jucatorei Petra Martic din Croatia. Meciul va fi live text in aceasta pagina dupa ora 7:00.

LIVE Simona Halep in primul tur la Guangzhou (Marti, ora 17:00)

Simona Halep debuteaza in turneul WTA de la Guangzhou, marti dupa-amiaza, contra jucatorei Petra Martic din Croatia. Meciul va fi live text in aceasta pagina dupa ora 17:00.

LIVE Simona Halep la Guangzhou (azi, dupa ora 9:00)

Simona Halep joaca miercuri dimineata in turul 2 al turneului de tenis de laGuangzhou, din China.

Simona Halep, victorie convingatoare in primul tur la Guangzhou

Simona Halep a debutat in turneul WTA de la Guangzhou, marti, contra jucatorei Petra Martic din Croatia. Meciul a fost live text in aceasta pagina dupa ora 7:00.

LIVE Simona Halep contra Timea Babos in optimi la Guangzhou (Miercuri, 14:00)

Organizatorii turneului de la Guangzhou, concurs din seria internationala dotat cu premii totale in valoare de 250. 000 de dolari, au anuntat programul pentru ziua de miercuri.

Cu cine va juca Simona Halep in primul tur, la Guangzhou

Simona Halep, despre turneul de la Guangzhou: Ma simt foarte bine. Sunt increzatoare si stiu ca pot juca la cel mai inalt nivel in perioada urmatoare

Simona Halep a participat luni la o conferinta de presa in Guangzhou unde a vorbit despre turneul WTA organizat in China. N-am avut foarte mult timp pentru relaxare, dar au fost cinci zile frumoase pe care le-am.

LIVE TEXT Simona Halep - Petra Martici: ora 06.30, la Guangzhou. Avancronica unei revanse

Simona Halep, 2 WTA si principala favorita, evolueaza, marti, in primul tur al turneului WTA International de la Guangzhou. Prima adversara a romancei din acest turneu este croata Petra Martici, locul 128 WTA.

WTA Guangzhou: Simona Halep o va intalni pe Petra Martic in primul tur

Principala favorita a turneului de la Guangzhou, Simona Halep si-a aflat adversara din primul tur al competitiei asiatice - jucatoarea din Romania o va intalni, marti, pe Petra Martic, din Croatia, locul 128 in ierarhia WTA - sportiva venita din calificari.

Simona Halep si-a aflat adversara din primul tur al turneului de laGuangzhou

Guangzhou International Open, turneu care a debutat deja, este prima competitie la care participa Simona Halep, dupa ce a fost eliminata in semifinale la US Open.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )