Libnet.ro
UNICEF

23:00

Simona Halep, victorie convingatoare in primul tur la Guangzhou

Online Sport Online Sport,
Simona Halep, victorie convingatoare in primul tur la Guangzhou

Simona Halep a debutat in turneul WTA de la Guangzhou, marti, contra jucatorei Petra Martic din Croatia. Meciul a fost live text in aceasta pagina dupa ora 7:00. continuă pe Online Sport

WTA GuangzhouSimona Halep a castigat partida cuPetra Martic, scor 6-4, 6-2 / Monica Niculescu, detinatoarea titlului in China, a trecut in runda inaugurala deYulia Putintseva

Simona Halep a castigat in aceasta aceasta dimineata partida cu Petra Martic 128 WTA) la turneul WTA de la Guangzhou China), dotat cu premii totale de 226. 750 dolari. Romanca a castigat meciul cu 6-4, 6-2.

Simona Halep, despre turneul de la Guangzhou: Ma simt foarte bine. Sunt increzatoare si stiu ca pot juca la cel mai inalt nivel in perioada urmatoare

Simona Halep a participat luni la o conferinta de presa in Guangzhou unde a vorbit despre turneul WTA organizat in China. N-am avut foarte mult timp pentru relaxare, dar au fost cinci zile frumoase pe care le-am.

Probleme acuzate de Simona Halep in China

Principala favorita la turneul de la Guangzhou, Simona Halep a debutat marti in competitie contra Petrei Martic din Croatia, pe care a eliminat-o in doua seturi, dar aceasta nu a fost singura adversara a jucatoarei noastre.

Simona Halep in China: traseu facil pentru jucatoarea noastra la Guangzhou

Simona Halep a avut parte de o tragere la sorti convenabila pentru primul turneu pe taram asiatic din aceasta perioada, cel de la Guangzhou.

LIVE Simona Halep in primul tur la Guangzhou (azi, ora 7:00)

Simona Halep debuteaza in turneul WTA de la Guangzhou, marti dupa-amiaza, contra jucatorei Petra Martic din Croatia. Meciul va fi live text in aceasta pagina dupa ora 7:00.

LIVE Simona Halep in primul tur la Guangzhou (Marti, ora 7:00)

Simona Halep debuteaza in turneul WTA de la Guangzhou, marti dupa-amiaza, contra jucatorei Petra Martic din Croatia. Meciul va fi live text in aceasta pagina dupa ora 7:00.

LIVE Simona Halep in primul tur la Guangzhou (Marti, ora 17:00)

Simona Halep debuteaza in turneul WTA de la Guangzhou, marti dupa-amiaza, contra jucatorei Petra Martic din Croatia. Meciul va fi live text in aceasta pagina dupa ora 17:00.

Simona Halep si-a aflat traseul la Guangzhou. Cand ar putea-o intalni pe Niculescu

Simona Halep, 2 WTA si Monica Niculescu, 39 WTA, incep sezonul asiatic de pe hard la turneul WTA International de la Guangzhou. Cele doua ar putea disputa un meci direct insa nu mai devreme de finala.

Simona Halep si-a aflat adversara din primul tur al turneului de laGuangzhou

Guangzhou International Open, turneu care a debutat deja, este prima competitie la care participa Simona Halep, dupa ce a fost eliminata in semifinale la US Open.

WTA Guangzhou: Simona Halep o va intalni pe Petra Martic in primul tur

Principala favorita a turneului de la Guangzhou, Simona Halep si-a aflat adversara din primul tur al competitiei asiatice - jucatoarea din Romania o va intalni, marti, pe Petra Martic, din Croatia, locul 128 in ierarhia WTA - sportiva venita din calificari.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )