Libnet.ro
UNICEF

07:30

LIVE Simona Halep - Sara Errani in semifinale la Toronto (20:00)

Online Sport Online Sport,
LIVE Simona Halep - Sara Errani in semifinale la Toronto (20:00)

Simona Halep si Sara Errani se intalnesc, sambata seara, live text in aceasta pagina de la ora 20:00, intr-un meci din semifinalele turneului Rogers Cup de la Toronto. continuă pe Online Sport

LIVE Simona Halep - Sara Errani in semifinale la Toronto

Simona Halep si Sara Errani se intalnesc, sambata seara, live text in aceasta pagina de la ora 20:00, intr-un meci din semifinalele turneului Rogers Cup de la Toronto.

Simona Halep - Sara Errani, la ora 20.00, in semifinalele Rogers Cup

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 2, o va intalni pe italianca Sara Errani, locul 17 WTA si favorita 15, in semifinalele Rogers Cup, astazi, de la ora 20. 00, transmite mediafax.

LIVE Simona Halep in optimi la Toronto

Simona Halep joaca acum in optimile de finala de la Toronto, contra jucatoarei Angelique Kerber. Partida este live text in pagina de mai jos.

AZI LIVE, Simona Halep in optimi la Toronto (dupa ora 20:00)

Simona Halep joaca astazi in optimile de finala de la Toronto, contra jucatoarei Angelique Kerber. Partida va fi live text in pagina de mai jos.

LIVE Simona Halep in optimi la Toronto, set decisiv cu Kerber

Simona Halep joaca acum in optimile de finala de la Toronto, contra jucatoarei Angelique Kerber. Partida este live text in pagina de mai jos.

Simona Halep in finala de la Toronto

Simona Halep si Sara Errani s-au intalnit, sambata seara, intr-un meci din semifinalele turneului Rogers Cup de la Toronto, partida castigata de jucatoarea noasta in doua seturi.

WTA Toronto, semifinale: Simona Halep vs Sara Errani (de la ora 20:00)

Simona Halep se afla la un singur meci distanta de finala turneului Premier 5 de la Toronto, numarul trei mondial urmand sa o intalneasca pe Sara Errani 17 WTA si cap de serie numarul 15) in penultimul act al turneului canadian. Meciul va incepe de la ora 20:00, urmand sa fie in direct pe Dolcesport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

WTA Toronto: Simona Halep vs Sara Errani 6-4, 6-4/ In finala, in stil de mare campioana

Simona Halep s-a calificat, sambata, in finala turneului Premier 5 de la Toronto, dupa ce a invins-o in doua seturi, scor 6-4, 6-4, pe Sara Errani locul 17 WTA si cap de serie numarul 15). Dupa un inceput ezitant, italianca a avut 2-0 si 40-15 pe serviciul Simonei, Halep a aratat ca este jucatoarea mai buna, reusind datorita deplasarii si a loviturilor castigatoare sa treaca de o jucatoare cu mare experienta in circuit. In finala, Simona o va intalni pe Belinda Bencic a trecut de Serena Williams).

AZI LIVE Simona Halep incepe la simplu la Toronto (dupa ora 20:00)

Simona Halep joaca astazi, dupa ora 20:00, primul sau meci la turneul WTA de la Toronto, Cupa lui Roger.

LIVE Simona Halep incepe la simplu la Toronto

Simona Halep joaca acum primul sau meci la turneul WTA de la Toronto, Rogers Cup. Detalii in timp real, mai jos.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )