Libnet.ro
UNICEF

07:00

WTA Toronto: Simona Halep vs Sara Errani 6-4, 6-4/ In finala, in stil de mare campioana

Hotnews Hotnews,
 WTA Toronto: Simona Halep vs Sara Errani 6-4, 6-4/ In finala, in stil de mare campioana

Simona Halep s-a calificat, sambata, in finala turneului Premier 5 de la Toronto, dupa ce a invins-o in doua seturi, scor 6-4, 6-4, pe Sara Errani locul 17 WTA si cap de serie numarul 15). Dupa un inceput ezitant, italianca a avut 2-0 si 40-15 pe serviciul Simonei, Halep a aratat ca este jucatoarea mai buna, reusind datorita deplasarii si a loviturilor castigatoare sa treaca de o jucatoare cu mare experienta in circuit. In finala, Simona o va intalni pe Belinda Bencic a trecut de Serena Williams). continuă pe Hotnews

LIVE Simona Halep - Sara Errani in semifinale la Toronto

Simona Halep si Sara Errani se intalnesc, sambata seara, live text in aceasta pagina de la ora 20:00, intr-un meci din semifinalele turneului Rogers Cup de la Toronto.

LIVE Simona Halep - Sara Errani in semifinale la Toronto (20:00)

Simona Halep si Sara Errani se intalnesc, sambata seara, live text in aceasta pagina de la ora 20:00, intr-un meci din semifinalele turneului Rogers Cup de la Toronto.

Simona Halep - Sara Errani, la ora 20.00, in semifinalele Rogers Cup

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 2, o va intalni pe italianca Sara Errani, locul 17 WTA si favorita 15, in semifinalele Rogers Cup, astazi, de la ora 20. 00, transmite mediafax.

WTA Toronto: Simona Halep vs Angelique Kerber 6-3, 5-7, 6-4/ Halep, in sferturi dupa un meci epuizant

Simona Halep cap de serie numarul doi) a avut nevoie de doua ore si 23 de minute pentru a o invinge pe Angelique Kerber si pentru a se califica in sferturile turneului Premier 5 de la Toronto. Partida a fost una echilibrata, cu multe schimburi epuizante, iar Simona a avut nevoie de multa tarie de caracter pentru a trece de o jucatoare ambitioasa.

WTA Toronto: Simona Halep, calificata in OPTIMI, dupa ce a trecut de Jankovic. Debut cu dreptul pe hardul american

Simona Halep, cap de serie numarul 2, s-a calificat in optimile turneului de categorie Premier 5 de la Toronto, pe tabloul de simplu. Romanca a eliminat-o pe Jelena Jankovic, 23 WTA, cu scorul de 6-3, 6-4.

WTA Toronto: Simona Halep vs Jelena Jankovic (dupa ora 20:00)

Simona Halep revine pe teren dupa o pauza de cateva saptamani, numarul trei mondial urmand sa o intalneasca pe Jelena Jankovic 23 WTA), in turul doi al turneului Premier 5 de la Toronto. Meciul va fi in direct pe Dolcesport 2 si LiveText pe HotNews. ro dupa ora 20:00.

WTA Toronto, semifinale: Simona Halep vs Sara Errani (de la ora 20:00)

Simona Halep se afla la un singur meci distanta de finala turneului Premier 5 de la Toronto, numarul trei mondial urmand sa o intalneasca pe Sara Errani 17 WTA si cap de serie numarul 15) in penultimul act al turneului canadian. Meciul va incepe de la ora 20:00, urmand sa fie in direct pe Dolcesport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

Simona Halep in finala de la Toronto

Simona Halep si Sara Errani s-au intalnit, sambata seara, intr-un meci din semifinalele turneului Rogers Cup de la Toronto, partida castigata de jucatoarea noasta in doua seturi.

WTA Toronto Simona Halep vs Jelena Jankovic 6-3, 6-4/ In optimi cu multa incredere

Simona Halep a avut parte de o revenire fericita pe terenul de tenis nu a mai evoluat dupa eliminarea de la Wimbledon), numarul trei mondial invingand-o in doua seturi, scor 6-3, 6-4, pe Jelena Jankovic 23 WTA), in turul doi al Rogers Cup de la Toronto. Meciul a durat o ora si 22 de minute, iar Simona a evoluat cu incredere in multe momente.

WTA Toronto: Simona Halep vs Agnieszka Radwanska 0-6, 6-3, 6-1/ In semifinale, dupa o revenire superba

De 24 de minute a avut nevoie Agnieszka Radwanksa pentru a castiga cu 6-0 primul set al partidei cu Simona Halep, din sferturile turneului Premier 5 de la Toronto. Atunci cand putini mai credeau in ea, Simona a reusit o revenire fantastica in fata unei jucatoare cu mare experienta: a castigat cu 6-3 si 6-1 urmatoarele doua seturi, ajungand astfel in semifinalele competitiei canadiene partida a durat o ora si 40 de minute).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2192 seconds )