Libnet.ro
UNICEF

01:05

WTA Toronto, semifinale: Simona Halep vs Sara Errani (de la ora 20:00)

Hotnews Hotnews,
 WTA Toronto, semifinale: Simona Halep vs Sara Errani (de la ora 20:00)

Simona Halep se afla la un singur meci distanta de finala turneului Premier 5 de la Toronto, numarul trei mondial urmand sa o intalneasca pe Sara Errani 17 WTA si cap de serie numarul 15) in penultimul act al turneului canadian. Meciul va incepe de la ora 20:00, urmand sa fie in direct pe Dolcesport 2 si LiveText pe HotNews. ro. continuă pe Hotnews

LIVE Simona Halep - Sara Errani in semifinale la Toronto

Simona Halep si Sara Errani se intalnesc, sambata seara, live text in aceasta pagina de la ora 20:00, intr-un meci din semifinalele turneului Rogers Cup de la Toronto.

LIVE Simona Halep - Sara Errani in semifinale la Toronto (20:00)

Simona Halep si Sara Errani se intalnesc, sambata seara, live text in aceasta pagina de la ora 20:00, intr-un meci din semifinalele turneului Rogers Cup de la Toronto.

Simona Halep - Sara Errani, la ora 20.00, in semifinalele Rogers Cup

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 2, o va intalni pe italianca Sara Errani, locul 17 WTA si favorita 15, in semifinalele Rogers Cup, astazi, de la ora 20. 00, transmite mediafax.

WTA Toronto: Simona Halep vs Sara Errani 6-4, 6-4/ In finala, in stil de mare campioana

Simona Halep s-a calificat, sambata, in finala turneului Premier 5 de la Toronto, dupa ce a invins-o in doua seturi, scor 6-4, 6-4, pe Sara Errani locul 17 WTA si cap de serie numarul 15). Dupa un inceput ezitant, italianca a avut 2-0 si 40-15 pe serviciul Simonei, Halep a aratat ca este jucatoarea mai buna, reusind datorita deplasarii si a loviturilor castigatoare sa treaca de o jucatoare cu mare experienta in circuit. In finala, Simona o va intalni pe Belinda Bencic a trecut de Serena Williams).

Simona Halep in finala de la Toronto

Simona Halep si Sara Errani s-au intalnit, sambata seara, intr-un meci din semifinalele turneului Rogers Cup de la Toronto, partida castigata de jucatoarea noasta in doua seturi.

Zile de COSMAR la WTA Toronto: Rivalele Simonei Halep, eliminate una dupa alta! Vezi rezultatele SURPRIZA

Turneul WTA de la Toronto a avut doua zile de cosmar pentru principalele favorite, dupa ce jucatoare ca Petra Kvitova sau Caroline Wozniacki au fost eliminate inca de la primele meciuri. Nu mai putin de 9 favorite au parasit turneul inainte de optimi.

Simona Halep la Toronto: ce secret a dezvaluit in fata reporterului dupa ce a ajuns in finala de la Rogers Cup

Simona Halep a trecut cu 6-4, 6-4 de Sara Errani Italia, 17 WTA) si va fi prezenta, duminica, in ultimul act al turneului. Imediat dupa victoria din semifinale, romanca a facut o marturisire in fata publicului.

UPDATE. Simona Halep s-a CALIFICAT in finala turneului WTA de la Toronto. Cu cine isi va disputa trofeul. Ce a spus romanca, dupa incheierea meciului

Simona Halep, a doua favorita a turneului WTA de la Toronto, s-a calificat in finala acestei competitii, invingand-o cu 6-4, 6-4 pe italianca Sara Errani, cap de serie numarul 15. In finala, Simona o va intalni pe invingatoarea partidei dintre Serena Williams si Belinda Bencic.

Simona Halep dupa calificarea in finala de la Toronto: Acest turneu este ca si castigat

Simona Halep s-a calificat, sambata, in finala turneului WTA Premier 5 de la Toronto dupa un meci de doua seturi cu Sara Errani din Italia. Iata mai jos ce a declarat jucatoarea noastra dupa meci.

LIVETEXT Simona Halep la Toronto: Sarra Errani sta intre romanca si o finala de vis. Bilantul meciurilor directe

Simona Halep joaca de la ora 20. 00, la Rogers Cup, acolo unde poate bifa prima ei finala in circuitul WTA dupa cea castigata la Indian Wells SUA) in luna martie.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2696 seconds )