Libnet.ro
UNICEF

14:00

LIVE Text Simona Halep vs Anett Kontaveit 6-2, 2-1

Hotnews Hotnews,
 LIVE Text Simona Halep vs Anett Kontaveit 6-2, 2-1

Simona Halep 4 WTA si cap de serie numarul sase) o va intalni pe Anett Kontaveit Estonia - 68 WTA - sportiva venita din calificari) in sferturile turneului Premier 5 de la Roma. Meciul se va disputa pe arena centrala a competitiei si va putea fi urmarit in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro de la ora 13:00 ora Romaniei). continuă pe Hotnews

LIVE Text Simona Halep vs Anett Kontaveit (de la ora 13:00)

Simona Halep 4 WTA si cap de serie numarul sase) o va intalni pe Anett Kontaveit Estonia - 68 WTA - sportiva venita din calificari) in sferturile turneului Premier 5 de la Roma. Meciul se va disputa pe arena centrala a competitiei si va putea fi urmarit in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro de la ora 13:00 ora Romaniei).

WTA Roma: Simona Halep, in semifinale (6-2, 6-4 cu Anett Kontaveit)/ Ceva emotii doar pe finalul setului doi

Jocul Simonei Halep a parut pe PlayStation pana la 6-2, 4-1, moment in care este posibil sa isi facut loc putin relaxarea. Anett Kontaveit Estonia - 68 WTA, venita din calificari) a simtit acest lucru si a produs cateva momente de tenis de calitate. Din fericire, Simona si-a revenit la timp si a inchis setul 6-4) si meciul dupa o ora si 20 de minute. Victoria de vineri o trimite pe Halep in semifinalele turneului Premier 5 de la Roma, faza a competitiei unde a mai ajuns in doua randuri. Se actualizeaza.

VIDEO WTA Roma: Simona Halep, in semifinale (6-2, 6-4 cu Anett Kontaveit)/ Ceva emotii doar pe finalul setului doi

Jocul Simonei Halep a parut pe PlayStation pana la 6-2, 4-1, moment in care este posibil sa isi facut loc putin relaxarea. Anett Kontaveit Estonia - 68 WTA, venita din calificari) a simtit acest lucru si a produs cateva momente de tenis de calitate. Din fericire, Simona si-a revenit la timp si a inchis setul 6-4) si meciul dupa o ora si 20 de minute. Victoria de vineri o trimite pe Halep in semifinalele turneului Premier 5 de la Roma, faza a competitiei unde a mai ajuns in doua randuri.

LIVE Text Simona Halep vs Anastasia Pavlyuchenkova 0-0

Simona Halep va incerca sa se califice in sferturile turneului Premier 5 de la Roma, insa pentru acest lucru trebuie sa o invinga pe Anastasia Pavlyuchenkova Rusia - locul 17 WTA). Disputa va fi a doua a zilei de pe arena Pietrangeli. Meciul va fi LiveText pe HotNews. ro si in direct pe Digisport 2.

LIVE Text Simona Halep vs Anastasia Pavlyuchenkova 6-1, 4-3

Simona Halep va incerca sa se califice in sferturile turneului Premier 5 de la Roma, insa pentru acest lucru trebuie sa o invinga pe Anastasia Pavlyuchenkova Rusia - locul 17 WTA). Disputa va fi a doua a zilei de pe arena Pietrangeli. Meciul va fi LiveText pe HotNews. ro si in direct pe Digisport 2.

WTA Roma: Simona Halep vs Anett Kontaveit va incepe la ora 13:00

Simona Halep 4 WTA si cap de serie numarul sase) o va intalni pe Anett Kontaveit Letonia - 68 WTA - sportiva venita din calificari) in sferturile turneului Premier 5 de la Roma. Meciul se va disputa pe arena centrala a competitiei si va putea fi urmarit in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro de la ora 13:00 ora Romaniei).

S-a stabilit ora la care joaca vineri Simona Halep cuAnett Kontaveit

Simona Halep, locul 4 WTA, va evolua, vineri, cu estona Anett Kontaveit, venita din calificari si locul 68 mondial, in sferturile de finala ale turneului de categorie Premier 5 de la Roma.

WTA Roma: Simona Halep vs Anastasia Pavlyuchenkova 6-1, 4-6, 6-0/ Halep, in sferturi la Foro Italico

Fara setul al doilea unul in care a gresit mult, a fost nervoasa peste masura si i-a permis adversarei sa isi puna in valoare forta fizica), Simona Halep ar fi stat putin pe teren in meciul cu Anastasia Pavlyuchenkova Rusia - locul 17 WTA), intr-o disputa din turul trei al turneului Premier 5 de la Roma. Simona a fost la un nivel inalt in primul si al treilea set 6-1, 6-0), insa oscilanta in al doilea pierdut cu 6-4). In sferturi, Halep va da peste Anett Kontaveit locul 68 WTA, venita din calificari) - jucatoare care le-a eliminat pana acum, printre altele, pe Angelique Kerber si Mirjana Lucic-Baroni. Se actualizeaza.

LIVE Text Simona Halep vs Laura Siegemund (de la ora 12:00)

Aflata pe locul 32 in clasamentul WTA, Laura Siegemund 29 de ani) se poate lauda cu performanta ca este neinvinsa in fata Simonei Halep in circuitul WTA, dupa cele doua intalniri directe. Simona va avea ocazia sa schimbe statistica miercuri, cele doua intalnindu-se in turul doi al turneului Premier 5 de la Roma. Meciul de pe arena Pietrangeli va fi in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro de la ora 12:00.

LIVE Text Simona Halep vs Laura Siegemund 6-4, 0-0

Aflata pe locul 32 in clasamentul WTA, Laura Siegemund 29 de ani) se poate lauda cu performanta ca este neinvinsa in fata Simonei Halep in circuitul WTA, dupa cele doua intalniri directe. Simona va avea ocazia sa schimbe statistica miercuri, cele doua intalnindu-se in turul doi al turneului Premier 5 de la Roma. Meciul de pe arena Pietrangeli este in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )