Libnet.ro
UNICEF

16:00

LIVE Text Simona Halep vs Tatjana Maria 6-4, 2-1

Hotnews Hotnews,
 LIVE Text Simona Halep vs Tatjana Maria 6-4, 2-1

Aflata pe locul 102 in ierarhia WTA, Tatjana Maria din Germania) conduce cu 2-0 in meciurile directe cu Simona Halep, insa acestea s-au disputat in urma cu ceva timp ambele in 2009). Este momentul ca Simona sa bifeze primul succes impotriva nemtoaicei si sa obtina calificarea in turul trei de la Roland Garros. Meciul este in direct pe Eurosport 1 si LiveText pe HotNews. ro. continuă pe Hotnews

LIVE Text Simona Halep vs Tatjana Maria 0-1

Aflata pe locul 102 in ierarhia WTA, Tatjana Maria din Germania) conduce cu 2-0 in meciurile directe cu Simona Halep, insa acestea s-au disputat in urma cu ceva timp ambele in 2009). Este momentul ca Simona sa bifeze primul succes impotriva nemtoaicei si sa obtina calificarea in turul trei de la Roland Garros. Meciul este in direct pe Eurosport 1 si LiveText pe HotNews. ro.

Roland Garros: Simona Halep, in turul trei ( 6-4, 6-3 cu Tatjana Maria)/ Munca de Sisif

Nu a prins cea mai buna zi, insa acesta este si meritul adversarei - Simona Halep favorita trei) a avut serios de munca impotriva unei Tatjana Maria Germania - 102 WTA) care a evoluat foarte bine din punct de vedere tactic: i-a rupt ritmul Simonei cu mult slice, a apelat la mingi inalte si a lovit decisiv in multe randuri in special cu reverul cu o mana) atunci cand Halep a returnat mai moale. Simona s-a calificat in turul trei de la Roland Garros, dupa un meci care a durat o ora si 22 de minute 6-4, 6-3). Lucrurile serioase vor incepe insa din runda urmatoare: duel cu Daria Kasatkina 20 de ani, Rusia - locul 28 WTA).

Adversara inedita pentru Halep. Tatjana Maria este una dintre putinele jucatoare din WTA care a avut curajul sa faca asta

Simona Halep va juca azi, in turul al doilea al turneului de la Roland Garros, contra nemtoaicei Tatjana Maria, locul 102 mondial.

LIVE Roland Garros: Simona Halep cu Tatjana Maria in turul doi (dupa 16:30)

Simona Halep revine pe teren la Roland Garros, joi dupa ora 16:30, contra nemtoaicei Tatjana Maria.

LIVE Roland Garros: Simona Halep cu Tatjana Maria in turul doi

Simona Halep revine pe teren la Roland Garros, joi dupa ora 18:30, contra nemtoaicei Tatjana Maria.

Adevarul Live: De ce pentru Simona Halep urmeaza cele mai importante doua saptamani din cariera ei de pana acum

Simona Halep 4 WTA) va juca, diseara, de la ora 20. 00 Eurosport), cu Jana Cepelova Slovacia, 89 WTA) in runda inaugurala de la French Open 2017.

Simona Halep a facut anuntul Ce spune despre participarea la Roland Garros

Simona Halep este gata de Roland Garros. Romanca a primit OK-ul medicilor dupa accidentarea din finala de la Roma. Simona a a facut anuntul pe pagina ei de Instagram. A postat o fotografie in care lovea.

Simona Halep s-a calificat in turul al doilea la Roland Garros

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial, s-a calificat in runda a doua a turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului, dupa ce a dispus, marti, de Jana Cepelova Slovacia), cu 6-2, 6-3.

Simona Halep n-are amintiri placute de la meciurile cu Tatjana Maria. Facea foarte des asta!

Simona Halep va juca azi, dupa ora 16. 00, in turul al doilea al turneului de la Roland Garros, unde o va intalni pe Tatjana Maria, locul 102 WTA.

Simona Halep, prima reactie dupa calificarea in turul trei de la Roland Garros

Simona Halep a reusit calificarea in turul trei de la Roland Garros dupa victoria in fata nemtoaicei Tatjana Maria, locul 102 WTA si o va intalni pe Daria Kasatkina, locul 28 WTA. Imediat.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2475 seconds )