Libnet.ro
UNICEF

06:00

LIVE VIDEO Filarmonica George Enescu si dirijorul Antonio Pappano, in direct pe adevarul.ro

Adevărul Adevărul,
LIVE VIDEO Filarmonica George Enescu si dirijorul Antonio Pappano, in direct pe adevarul.ro

In aceasta seara, adevarul. ro va ofera in transmisiune directa doua spectacole de la Festivalul George Enescu. Astfel, puteti urmari live Filarmonica George Enescu, dirijata deRudolf Buchbinder, si Orchestra dellAccademia Nazionale di Santa Cecilia, sub bagheta dirijorului Antonio Pappano. continuă pe Adevărul

LIVE VIDEO Festivalul George Enescu. Recitaluri si concerte camerale, in direct pe adevarul.ro

In cea de a noua zi a Festivalului George Enescu, puteti urmari live pe adevarul. ro, din seria Recitaluri si concerte camerale, orchestra Wiener Akademie dirijata deMartin Haselbock.

LIVE VIDEO Festivalul George Enescu. Orchestra si Corul dellAccademia Nazionale di Santa Cecilia, in direct pe adevarul.ro

In aceasta seara, puteti urmari live pe adevarul. ro Orchestra si Corul dell Accademia Nazionale di Santa Cecilia, dirijate de Antonio Pappano, in cadrul Festivalului George Enescu.

INTERVIU Antonio Pappano, dirijor: Prea mult control distruge poezia muzicii

Unul dintre cei mai cunoscuti dirijori ai momentului, Antonio Pappano crede ca, desi este nevoiede ordine intr-o orchestra, e important sa le dai instrumentistilor o parte din control.

Festivalul George Enescu: Dirijorul italian Enrique Mazzola pe scena Ateneului Roman

Enrique Mazzola va dirija Orchestra Nationala d'Ile de France la concertul de sambata, 14 septembrie, din cadrul Festivalului International George Enescu, alaturi de solista Alissa Margulis. Din programul concertului de la Ateneul Roman fac parte J. Sibelius - Concertul pentru vioara in re minor op. 47 si H. Berlioz - Simfonia fantastica op.

LIVE VIDEO Festivalul George Enescu, Orchestra Sinfonica Nazionale della RAI, in direct pe adevarul.ro

Adevarul. ro va ofera, in cea de a zecea zi a Festivalului George Enescu, transmisiunea live a orchestrei Sinfonica Nazionale della Rai Torino din seria Mari orchestre ale lumii, dirijata deJuraj Valcuha.

Antonio Pappano, din nou la Bucuresti.

In ciclul Mari Orchestre ale Lumii, la Festivalul George Enescu participa zilele acestea Orchestra si Corul dell Accademia Nazionale di Santa Cecilia, care evolueaza sub bagheta celebrului dirijor Antonio Pappano. In programul de joi seara, ansamblul prezinta Requiemul de Verdi, avandu-i ca solisti pe soprana Liudmyla Monastyrska, pe mezzo-soprana Ekaterina Semenchuk, pe tenorul Saimir Pirgu si pe basul Rene Pape. Aceasta dupa ce in seara de miercuri, orchestra .

VIDEO George Enescu si vioara lui ecouri lusitane

Probabil pentru ca suntem balcanici, nu ne este propriu efortul concentrat si mai ales concertat asupra unui proiect in totalitatea datelor sale. De aceea, mai ales in cadrul unui eveniment de anvergura Festivalului International George Enescu, lucrurile se realizeaza cu dificultate, mai ales in conditiile crizei generale.

Muzica Uzinelor Dacia: concert inedit in cadrul Festivalului George Enescu (VIDEO).

Dacia, partenerul oficial al Festivalului George Enescu, este prezenta la acest eveniment nu doar cu flota sa, in calitate de masinia oficiala a festivalului, ci si cu o productie cinematografica inedita, Muzica Uzinelor Dacia. Filmul va prezenta o productie muzicala in toata regula, care isi are ca origine liniile de productie de la Mioveni, acolo unde asamblarea celor peste 1300 de masini/zi este printre altele si un spectacol al sunetelor. Creatia celor de la Dacia va pute fi vizionata .

John Malkovich a jucat pe scena Ateneului Roman, in cadrul Festivalului George Enescu

John Malkovich, actorul nominalizat de doua ori la Premiul Oscar, a jucat aseara pe scena Ateneului Roman de la Bucuresti. Dupa spectacolul oferit in cadrul Festivalului George Enescu, John Malkovich, impreuna.

John Malkovich, pentru prima oara in Romania, la Festivalul George Enescu

Actorul John Malkovich, dublu nominalizat la premiile Oscar va juca in acesta seara pe scena Ateneului Roman in cadrul Festivalului George Enescu. Malkovich va interpreta rolul unui criminal in drama teatrala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )