Libnet.ro
UNICEF

08:00

Festivalul George Enescu: Dirijorul italian Enrique Mazzola pe scena Ateneului Roman

Hotnews Hotnews,
 Festivalul George Enescu: Dirijorul italian Enrique Mazzola pe scena Ateneului Roman

Enrique Mazzola va dirija Orchestra Nationala d'Ile de France la concertul de sambata, 14 septembrie, din cadrul Festivalului International George Enescu, alaturi de solista Alissa Margulis. Din programul concertului de la Ateneul Roman fac parte J. Sibelius - Concertul pentru vioara in re minor op. 47 si H. Berlioz - Simfonia fantastica op. continuă pe Hotnews

LIVE VIDEO Filarmonica George Enescu si dirijorul Antonio Pappano, in direct pe adevarul.ro

In aceasta seara, adevarul. ro va ofera in transmisiune directa doua spectacole de la Festivalul George Enescu. Astfel, puteti urmari live Filarmonica George Enescu, dirijata deRudolf Buchbinder, si Orchestra dellAccademia Nazionale di Santa Cecilia, sub bagheta dirijorului Antonio Pappano.

John Malkovich, pentru prima oara in Romania, la Festivalul George Enescu

Actorul John Malkovich, dublu nominalizat la premiile Oscar va juca in acesta seara pe scena Ateneului Roman in cadrul Festivalului George Enescu. Malkovich va interpreta rolul unui criminal in drama teatrala.

LIVE VIDEO Festivalul George Enescu. Orchestra si Corul dellAccademia Nazionale di Santa Cecilia, in direct pe adevarul.ro

In aceasta seara, puteti urmari live pe adevarul. ro Orchestra si Corul dell Accademia Nazionale di Santa Cecilia, dirijate de Antonio Pappano, in cadrul Festivalului George Enescu.

LIVE VIDEO Festivalul George Enescu, Orchestra Sinfonica Nazionale della RAI, in direct pe adevarul.ro

Adevarul. ro va ofera, in cea de a zecea zi a Festivalului George Enescu, transmisiunea live a orchestrei Sinfonica Nazionale della Rai Torino din seria Mari orchestre ale lumii, dirijata deJuraj Valcuha.

LIVE VIDEO Festivalul George Enescu. Recitaluri si concerte camerale, in direct pe adevarul.ro

In cea de a noua zi a Festivalului George Enescu, puteti urmari live pe adevarul. ro, din seria Recitaluri si concerte camerale, orchestra Wiener Akademie dirijata deMartin Haselbock.

John Malkovich, la Festivalul George Enescu: Cred ca muzica aceasta este atat de puternica!

Actorul american John Malkovich a interpretat rolul naratorului in productia The Infernal Comedy. Confessions of a Serial Killer, pusa in scena, luni, la Ateneul Roman din Capitala, in cadrul Festivalului.

Jurnalista italiana: Sunt impresionata de interesul romanilor pentru muzica clasica

Italianca Marta Romano si irlandezul Michael Dervan sunt doi dintre jurnalistii straini prezenti la Festivalul George Enescu, pentru care acest eveniment este o buna ocazie sa urmareasca spectacole valoroase la nivel international.

Marta Romano, jurnalista italiana: Sunt impresionata de interesul romanilor pentru muzica clasica

Italianca Marta Romano si irlandezul Michael Dervan sunt doi dintre jurnalistii straini prezenti la Festivalul George Enescu, pentru care acest eveniment este o buna ocazie sa urmareasca spectacole valoroase la nivel international.

VIDEO George Enescu si vioara lui ecouri lusitane

Probabil pentru ca suntem balcanici, nu ne este propriu efortul concentrat si mai ales concertat asupra unui proiect in totalitatea datelor sale. De aceea, mai ales in cadrul unui eveniment de anvergura Festivalului International George Enescu, lucrurile se realizeaza cu dificultate, mai ales in conditiile crizei generale.

REPORTAJ Trio pentru ministri si magistrati: Victor Ponta si Robert Cazanciuc, la Festivalul George Enescu

Cateva sute de juristi, magistratisi avocati, avandu-i intre ei si peVictor Ponta, Valeriu Zgonea si alteoficialitati, au ascultat muzica de camera, luni seara, la Palatul de Justitie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )