Libnet.ro
UNICEF

15:30

LIVESCORE: Simona Halep, iNVINSA in primul meci de la FedCup

România Liberă România Liberă,
LIVESCORE: Simona Halep, iNVINSA in primul meci de la FedCup

FedCup 2016. Simona Halep deschide sambata la pranz partida intre nationala Romaniei si ce a Cehiei printr-un meci cu Karolina Pliskova. continuă pe România Liberă

FedCup LIVESCORE: Simona Halep deschide sfertul de finala Romania - Cehia

FedCup 2016. Simona Halep deschide sambata la pranz partida intre nationala Romaniei si ce a Cehiei printr-un meci cu Karolina Pliskova.

Simona Halep invinsa de Karolina Pliskova in Fed Cup

Debut cu stangul pentru Romania in confruntarea din Fed Cup cu Cehia, lidera echipei noastre Simona Halep fiind invinsa de Karolina Pliskova, a doua racheta a Cehiei.

FOTOGALERIE Imaginile unei infrangeri dureroase: Simona Halep a incercat, dar Pliskova a fost mai buna

Sala Sporturilor din Cluj-Napoca a fost alaturi de Simona Halep, spectatorii reusind sa doboare recordul de asistenta al arenei. Sambata, au fost 7477 de spectatori. Din pacate, Halep nu a reusit sa treaca de Karolina Pliskova, sportiva din Cehia inregistrand prima victorie in fata numarului trei WTA. Intra in material pentru a citi ce a spus Simona Halep imediat dupa meci.

Simona Halep amana inca o data operatia - Va incerca sa isi apere titlul de la Dubai

Dupa eliminarea din primul tur de la Australian Open, Simona Halep a anuntat ca se va opera si ca va rata astfel urmatorele competitii. La doar cateva zile a revenit asupra deciziei si a precizat ca va juca pentru Romania in FedCup, impotriva Cehiei. Dupa ce a fost consultata recent de doi medici, Simona a luat decizia de a juca si la Dubai, competitie pe care a castigat-o in 2015.

FedCup: Romania vs Cehia - Simona Halep va deschide balul contra Karolinei Pliskova

Vineri a avut loc tragerea la sorti a partidelor din sferturile FedCup, competitie unde Romania se dueleaza cu Cehia, campioana mondiala en-titre, la Sala Polivalenta din Cluj. Simona Halep va deschide balul impotriva Karolinei Pliskova. Cele doua s-au mai intalnit de trei ori, iar de fiecare data a castigat jucatoare noastra. Intra in material pentru a vedea programul complet al disputelor.

Simona Halep - Karolina Pliskova, meci de infarct la Fed Cup. Simona isi adjudeca primul set

Romania si Cehia se dueleaza in turul I din Grupa Mondiala, la Cluj. in primul meci al zilei, se intalnesc Simona Halep, locul 3 WTA, si Karolina Pliskova, locul 13 WTA. in primul set, Simona conduce cu 4 - 2.

Simona Halep: Nu stiu cand ma voi mai opera. Vreau o medalie la Jocurile Olimpice

Simona Halep a vorbit, miercuri, despre amanarea operatiei de deviatie de sept si despre planurile pentru anul in curs. Am amanat operatia, nu stiu cand o voi mai face. Voi juca la Doha si Dubai, vreau o medalie la Jocurile Olimpice, a precizat numarul trei mondial, intr-o conferinta de presa sustinuta cu ocazia meciului de FedCup cu Cehia, de pe 6 si 7 februarie 2016.

Simona Halep - Karolina Pliskova, meci de infarct la Fed Cup. Romania pierde prima partida

Romania si Cehia se dueleaza in turul I din Grupa Mondiala, la Cluj. in primul meci al zilei, se intalnesc Simona Halep, locul 3 WTA, si Karolina Pliskova, locul 13 WTA. in primul set, Simona conduce cu 4 - 2.

FOTOGALERIE Simona Halep, antrenament intens inainte de duelul cu Kvitova si Pliskova - A exersat indelung serviciul

Asa cum era de asteptat, Simona Halep a avut cei mai mult spectatori la antrenamentele care au avut loc vineri la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca in sferturile FedCup, Romania va intalni Cehia in acest weekend). Cei mai dornici sa o vada au fost si de aceasta data copiii, acestia obligand-o sa ramana minute bune dupa incheierea pregatirii pentru a semna autografe si pentru a face selfie-uri. Numarul trei mondial a exersat cel mai mult serviciul, iar de-a lungul antrenamentului a zambit la unele lovituri bune, dar s-a si certat, reprosandu-si in special faptul ca nu a ales solutiile optime in anumite momente.

Simona Halep - Karolina Pliskova, in prima partida din confruntarea Romania - Cehia de la Fed Cup

Simona Halep 3 WTA) va fi pe teren, contra Karolinei Pliskova 13 WTA), sambata, de la ora 13:00, in primul meci din confruntarea cu Cehia, din sferturile Grupei Mondiale din Fed Cup, eveniment care va avea loc in Sala Polivalenta din Cluj.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )