Libnet.ro
UNICEF

05:00

LIVETEXT Simona Halep vs.Natalia Vikhlyantseva, in turul doi la Shenzen: romanca isi adjudeca primul set

Adevărul Adevărul,
LIVETEXT Simona Halep vs.Natalia Vikhlyantseva, in turul doi la Shenzen: romanca isi adjudeca primul set

Simona Halep 3 WTA) o intalneste pe rusoaica Natalia Vikhlyantseva 584 WTA), in turul doi de la Shenzen. Partida a inceput la ora 08. 35 si este disponibila LIVETEXT pe adevarul. ro. continuă pe Adevărul

LIVETEXT Simona Halep vs.Natalia Vikhlyantseva, in turul doi la Shenzen

Simona Halep 3 WTA) o intalneste pe rusoaica Natalia Vikhlyantseva 584 WTA), in turul doi de la Shenzen. Partida se disputa miercuri, nu mai devreme de ora 07. 45 si este disponibila LIVETEXT pe adevarul. ro.

Simona Halep s-a calificat sferturile de finala de la Shenzen, dupa ce a invins-o pe rusoaica Natalia Vikhlyantseva

Simona Halep 3 WTA) s-a calificat in turul trei al turneului de la Shenzen, dupa ce a invins-o, miercuri, pe rusoaica Natalia Vikhlyantseva 584 WTA), scor 6-2, 6-2.

LIVETEXT Simona Halep vs. Annika Beck, in primul meci al romancei la Shenzen

Simona Halep disputa prima partida din 2015 la Shenzen China) impotriva jucatoarei germane Annika Beck, intr-un meci programat nu mai devreme de 06. 30 si disponibil LIVETEXT pe adevarul. ro.

LIVETEXT Simona Halep vs. Annika Beck. in aceste momente se disputa setul decisiv

Simona Halep disputa prima partida din 2015 la Shenzen China) impotriva jucatoarei germane Annika Beck, intr-un meci reprogramat la 07. 55 si disponibil LIVETEXT pe adevarul. ro.

LIVESCORE Simona Halep vs Natalia Vikhlyantseva (Dupa ora 08:00)

Simona Halep o intalneste in turul doi al turneului WTA de la Shenzhen China) pe Natalia Vikhlyantseva, 17 ani - din Rusia, locul 588 mondial. Adversara Simonei a trecut in primul tur de Anna Friedsam 85 WTA). Competitia este dotata cu premii in valoare de 500. 000 de dolari, iar Halep este cap de serie numarul unu.

LIVESCORE Simona Halep vs Natalia Vikhlyantseva 5-1

Simona Halep o intalneste in turul doi al turneului WTA de la Shenzhen China) pe Natalia Vikhlyantseva, 17 ani - din Rusia, locul 584 mondial. Competitia este dotata cu premii in valoare de 500. 000 de dolari, iar Halep este cap de serie numarul unu.

Simona Halep a inceput 2015 cu o victorie. Romanca a invins-o pe Annika Beck, in primul sau meci la Shenzen

Simona Halep s-a impus in meciul disputat luni, impotriva jucatoarei de origine germana Annika Beck, cu scorul general 2-1.

WTA Shenzhen: Simona Halep vs Natalia Vikhlyantseva 6-2, 6-2/ In sferturi, fara nicio emotie

Simona Halep s-a calificat in sferturile turneului WTA de la Shenzhen China), dupa ce a trecut, fara emotii, de Natalia Vikhlyantseva, 17 ani - din Rusia, locul 584 mondial, beneficiara a unui wild-card. A fost 6-2, 6-2 pentru favorita numarul unu a intrecerii, dupa un meci care a durat o ora si doua minute. Competitia este dotata cu premii in valoare de 500. 000 de dolari. Din secretele marilor campioni ai tenisului P).

Halep joaca, miercuri, in turul doi la Shenzhen. Adversara sa are doar 17 ani

Simona Halep joaca, miercuri dimineata, de la ora 07. 30, in turul al doilea al turneului de tenis de la Shenzhen. Romanca va avea o adversara in varsta de doar 17 ani, din Rusia.

Simona Halep s-a calificat in turul doi al turneului de la Shenzhen

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 1, s-a calificat, luni, in turul doi al turneului de la Shenzhen China), relateaza Mediafax. Romanca a invins-o in primul tur pe sportiva germana Annika Beck,.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2415 seconds )