Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep s-a calificat sferturile de finala de la Shenzen, dupa ce a invins-o pe rusoaica Natalia Vikhlyantseva

Adevărul Adevărul,
Simona Halep s-a calificat sferturile de finala de la Shenzen, dupa ce a invins-o pe rusoaica Natalia Vikhlyantseva

Simona Halep 3 WTA) s-a calificat in turul trei al turneului de la Shenzen, dupa ce a invins-o, miercuri, pe rusoaica Natalia Vikhlyantseva 584 WTA), scor 6-2, 6-2. continuă pe Adevărul

Simona Halep s-a calificat in sferturi de finala la Shenzen

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul unu, s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale turneului de la Shenzhen China), dotat cu premii in valoare totala de 500. 000 de dolari, informeaza site-ul oficial al.

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Shenzhen

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul unu, s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale turneului de la Shenzhen China), relateaza Mediafax. Romanca a invins-o, in turul doi, cu scorul de.

Simona Halep s-a calificat in turul doi al turneului de la Shenzhen

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 1, s-a calificat, luni, in turul doi al turneului de la Shenzhen China), relateaza Mediafax. Romanca a invins-o in primul tur pe sportiva germana Annika Beck,.

Cine e Aleksandra Krunici, adversara pe care o va intalni Simona Halep in sferturile de finala de la Shenzen

Simona Halep se va duela cu sarboaica Aleksandra Krunici 84 WTA), in sferturile de finala de la Shenzen. Partida se va juca in cursul zilei de vineri, ora nefiind inca stabilita.

LIVETEXT Simona Halep vs. Annika Beck, in primul meci al romancei la Shenzen

Simona Halep disputa prima partida din 2015 la Shenzen China) impotriva jucatoarei germane Annika Beck, intr-un meci programat nu mai devreme de 06. 30 si disponibil LIVETEXT pe adevarul. ro.

LIVETEXT Simona Halep vs. Annika Beck. in aceste momente se disputa setul decisiv

Simona Halep disputa prima partida din 2015 la Shenzen China) impotriva jucatoarei germane Annika Beck, intr-un meci reprogramat la 07. 55 si disponibil LIVETEXT pe adevarul. ro.

Simona Halep a inceput 2015 cu o victorie. Romanca a invins-o pe Annika Beck, in primul sau meci la Shenzen

Simona Halep s-a impus in meciul disputat luni, impotriva jucatoarei de origine germana Annika Beck, cu scorul general 2-1.

Simona Halep ajunge in sferturi la Shenzen

Jucatoarea Simona Halep s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Shenzen, dotat cu premii totale in valoare de 500. 000 de dolari.

LIVETEXT Simona Halep vs.Natalia Vikhlyantseva, in turul doi la Shenzen

Simona Halep 3 WTA) o intalneste pe rusoaica Natalia Vikhlyantseva 584 WTA), in turul doi de la Shenzen. Partida se disputa miercuri, nu mai devreme de ora 07. 45 si este disponibila LIVETEXT pe adevarul. ro.

LIVETEXT Simona Halep vs.Natalia Vikhlyantseva, in turul doi la Shenzen: romanca isi adjudeca primul set

Simona Halep 3 WTA) o intalneste pe rusoaica Natalia Vikhlyantseva 584 WTA), in turul doi de la Shenzen. Partida a inceput la ora 08. 35 si este disponibila LIVETEXT pe adevarul. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )