Libnet.ro
UNICEF

05:00

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Shenzhen

B1 B1,
Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Shenzhen

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul unu, s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale turneului de la Shenzhen China), relateaza Mediafax. Romanca a invins-o, in turul doi, cu scorul de. continuă pe B1

Simona Halep s-a calificat in sferturi de finala la Shenzen

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul unu, s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale turneului de la Shenzhen China), dotat cu premii in valoare totala de 500. 000 de dolari, informeaza site-ul oficial al.

Simona Halep s-a calificat in turul doi al turneului de la Shenzhen

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 1, s-a calificat, luni, in turul doi al turneului de la Shenzhen China), relateaza Mediafax. Romanca a invins-o in primul tur pe sportiva germana Annika Beck,.

Simona Halep s-a calificat sferturile de finala de la Shenzen, dupa ce a invins-o pe rusoaica Natalia Vikhlyantseva

Simona Halep 3 WTA) s-a calificat in turul trei al turneului de la Shenzen, dupa ce a invins-o, miercuri, pe rusoaica Natalia Vikhlyantseva 584 WTA), scor 6-2, 6-2.

Simona Halep ajunge in sferturi la Shenzen

Jucatoarea Simona Halep s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Shenzen, dotat cu premii totale in valoare de 500. 000 de dolari.

LIVE Simona Halep in sferturi la Shenzhen (China) - joi, ora 7:30

Simona Halep joaca in sferturile de finala ale turneului de la Shenzhen din China, joi de la ora 7:30, contra jucatoarei sarbe Aleksandra Krunic.

LIVE Simona Halep in sferturi la Shenzhen (China) - vineri, ora 7:30

Simona Halep joaca in sferturile de finala ale turneului de la Shenzhen din China, vineri de la ora 7:30, contra jucatoarei sarbe Aleksandra Krunic.

Simona Halep: Am jucat mai bine decat in primul tur

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul unu, a declarat, miercuri, dupa calificarea in sferturile de finala ale turneului de la Shenzen China), ca in meciul cu Natalia Vihlianteva.

Simona Halep incepe anul in forta. Prima veste BUNA de la Turneul din China

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat cu destule emotii in optimile de finala ale turneului WTA de la Shenzhen China), dotat cu premii totale de 500. 000 de dolari, dupa ce a dispus in runda.

WTA Shenzhen: Simona Halep vs Natalia Vikhlyantseva 6-2, 6-2/ In sferturi, fara nicio emotie

Simona Halep s-a calificat in sferturile turneului WTA de la Shenzhen China), dupa ce a trecut, fara emotii, de Natalia Vikhlyantseva, 17 ani - din Rusia, locul 584 mondial, beneficiara a unui wild-card. A fost 6-2, 6-2 pentru favorita numarul unu a intrecerii, dupa un meci care a durat o ora si doua minute. Competitia este dotata cu premii in valoare de 500. 000 de dolari. Din secretele marilor campioni ai tenisului P).

Simona Halep a castigat primul meci al anului

Tenismena Simona Halep s-a calificat in optimile turneului de la Shenzhen China), dupa ce a invins-o pe nemtoaica Annika Beck 20 de ani) cu 4-6, 6-4 si 6-3, potrivit surselor din presa.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )