Libnet.ro
UNICEF

06:00

WTA Shenzhen: Simona Halep vs Natalia Vikhlyantseva 6-2, 6-2/ In sferturi, fara nicio emotie

Hotnews Hotnews,
 WTA Shenzhen: Simona Halep vs Natalia Vikhlyantseva 6-2, 6-2/ In sferturi, fara nicio emotie

Simona Halep s-a calificat in sferturile turneului WTA de la Shenzhen China), dupa ce a trecut, fara emotii, de Natalia Vikhlyantseva, 17 ani - din Rusia, locul 584 mondial, beneficiara a unui wild-card. A fost 6-2, 6-2 pentru favorita numarul unu a intrecerii, dupa un meci care a durat o ora si doua minute. Competitia este dotata cu premii in valoare de 500. 000 de dolari. Din secretele marilor campioni ai tenisului P). continuă pe Hotnews

LIVESCORE Simona Halep vs Natalia Vikhlyantseva (Dupa ora 08:00)

Simona Halep o intalneste in turul doi al turneului WTA de la Shenzhen China) pe Natalia Vikhlyantseva, 17 ani - din Rusia, locul 588 mondial. Adversara Simonei a trecut in primul tur de Anna Friedsam 85 WTA). Competitia este dotata cu premii in valoare de 500. 000 de dolari, iar Halep este cap de serie numarul unu.

LIVESCORE Simona Halep vs Natalia Vikhlyantseva 5-1

Simona Halep o intalneste in turul doi al turneului WTA de la Shenzhen China) pe Natalia Vikhlyantseva, 17 ani - din Rusia, locul 584 mondial. Competitia este dotata cu premii in valoare de 500. 000 de dolari, iar Halep este cap de serie numarul unu.

WTA Shenzhen: Simona Halep - Annika Beck 4-6, 6-4, 6-3/ Start anevoios de sezon

Simona Halep cap de serie numarul unu) a avut nevoie de o ora si 54 de minute pentru a se califica in turul doi al turneului WTA de la Shenzhen China), sportiva din Romania invingand-o in trei seturi, scor 4-6, 6-4, 6-3, pe Annika Beck, din Germania locul 53 WTA).

Cine eNatalia Vikhlyantseva, rusoaica pe care Simona Halep o va intalni in turul doi al turneului de la Shenzen

Simona Halep 3 WTA) va evolua in turul doi al turneului de la Shenzen China) impotriva rusoaicei Natalia Vikhlyantseva 584 WTA). Partida se va disputa miercuri, nu mai devreme de ora 09. 00 si va fi disponibila LIVETEXT pe adevarul. ro.

LIVETEXT Simona Halep vs.Natalia Vikhlyantseva, in turul doi la Shenzen

Simona Halep 3 WTA) o intalneste pe rusoaica Natalia Vikhlyantseva 584 WTA), in turul doi de la Shenzen. Partida se disputa miercuri, nu mai devreme de ora 07. 45 si este disponibila LIVETEXT pe adevarul. ro.

LIVETEXT Simona Halep vs.Natalia Vikhlyantseva, in turul doi la Shenzen: romanca isi adjudeca primul set

Simona Halep 3 WTA) o intalneste pe rusoaica Natalia Vikhlyantseva 584 WTA), in turul doi de la Shenzen. Partida a inceput la ora 08. 35 si este disponibila LIVETEXT pe adevarul. ro.

Simona Halep s-a calificat sferturile de finala de la Shenzen, dupa ce a invins-o pe rusoaica Natalia Vikhlyantseva

Simona Halep 3 WTA) s-a calificat in turul trei al turneului de la Shenzen, dupa ce a invins-o, miercuri, pe rusoaica Natalia Vikhlyantseva 584 WTA), scor 6-2, 6-2.

Simona Halep: Ma simt mai bine pe zi ce trece si imi intru in forma - Urmatorul meci va fi joi, de la ora 7:30

Simona Halep a bifat miercuri o noua victorie la Shenzhen, numarul trei mondial obtinand calificarea in sferturile competitiei. Nu a fost deloc usor, adversara mea a jucat foarte bine. Ma simt mai bine pe zi ce trece si imi intru in forma, a precizat Halep dupa succesul cu Natalia Vikhlyantseva. Simona va disputa urmatoarea partida joi, de la ora 07:30 ora Romaniei) impotriva jucatoarei Aleksandra Krunic. Din secretele marilor campioni ai tenisului P).

Simona Halep: Jocul meu e din ce in ce mai bun. Pe cine va intalni romanca in sferturile turneului de la Shenzen

Simona Halep s-a alaturat Petrei Kvitova in sferturile de finala ale turneului de la Shenzen China), dupa o victorie in 61 de minute cu rusoaica Natalia Vikhlyantseva.

Simona Halep va debuta luni dimineata la turneul de la Shenzhen

Simona Halep va disputa luni dimineata meciul din turul intai al turneului WTA de la Shenzhen China), informeaza site-ul oficial al competitiei. Halep favorita numarul unu) o va intalni in jurul orei 06:30 ora Romaniei) pe Annika Beck Germania, locul 53 in ierarhia WTA).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2537 seconds )