Libnet.ro
UNICEF

17:00

Liviu Dragnea: Azi imi inregistrez demisia la PSD. Nu cred ca este in regula sa mai fiu presedinte executiv in aceasta situatie (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea: Azi imi inregistrez demisia la PSD. Nu cred ca este in regula sa mai fiu presedinte executiv in aceasta situatie (VIDEO)

Liviu Dragnea isi inregistreaza miercuri demisia din functia de presedinte executiv al PSD, dupa ce marti si-a depus demisia in cadrul sedintei de partid, informeaza B1 TV. Azi imi inregistrez demisia la. continuă pe B1

Dragnea: Colegii mi-au cerut sa nu imi dau demisia. PSD AMANA discutia despre soarta lui Dragnea pana miercuri

Update 12. 50 - Liviu Dragnea a declarat, luni, dupa sedinta Biroului Permanent, ca si-a depus mandatul de presedinte executiv pe masa PSD, dar absolut toti colegii au respins aceasta idee si i-au cerut sa.

Liviu Dragnea: Astazi imi depun mandatul la partid. Nu pot sa mai fiu presedinte executiv dupa aceasta sentinta

Liviu Dragnea a anuntat, miercuri, ca in cursul zilei va ajunge la sediul partidului si isi va depune mandatul de presedinte executiv, dupa ce partidul a decis sa amane din nou sedinta CEx pentru a discuta.

Lazaroiu, despre conspiratiile lui Liviu Dragnea: La fel ca la prezidentiale, cred ca si acum le spune colegilor ca de la americani i se trage condamnarea

Fostul consilier prezidential, Sebastian Lazaroiu, a publicat un mesaj pe Facebook in care aminteste despre declaratiile lui Liviu Dragnea din noiembrie 2014, atunci cand Ponta a pierdut zdrobitor alegerile.

Liviu Dragnea isi va depune luni demisia din functia de presedinte executiv al PSD

Liviu Dragnea isi va depune luni demisia din functia de presedinte executiv al PSD, insa acesta a anuntat ca vrea sa ajute in continuare PSD-ul. Liderii organizatiilor din tara ii cer sa nu isi dea.

Soarta lui Liviu Dragnea in PSD, decisa astazi de conducerea partidului: Pot ajuta partidul si ca simplu membru

Conducerea PSD se reuneste astazi pentru a decide in privinta pozitiei in partid a lui Liviu Dragnea, omul numarul doi in PSD, care, in urma condamnarii sale la un an cu suspendare de catre Curtea Suprema, a spus ca isi va pune mandatul sau de presedinte executiv al PSD pe masa partidului.

Liviu Dragnea: Daca indemnarea oamenilor sa vina la vot este fapta de coruptie, atunci condamnarea este dreapta

Liviu Dragnea a declarat, dupa sedinta PSD, ca singura lui vina, in dosarul Referendumului, este ca a indemnat oamenii sa mearga la vot.

Decizia in cazul unei eventuale demisii a lui Liviu Dragnea din conducerea PSD, amanata pentru miercuri. Dragnea: Mi-am depus mandatul, dar colegii resping ideea. Ma bucura sa vad ca am atata sustinere in partid

Liviu Dragnea si-a prezentat, luni, demisia din functia de presedinte executiv al PSD, in sedinta Biroului Permanent National, dar o decizie va fi luata miercuri de Comitetul Executiv National al partidului. Absolut toti colegii au respins aceasta idee si au decis, dupa o discutie intensa, sa duca aceasta decizie in Comitetul Executiv, miercuri, pentru ca trebuie sa fie toata tara. Eu am spus ca imi depun mandatul in BPN, am facut-o. Daca ei au spus ca vor sa duca mandatul in Comitetul Executiv, asa facem. Este o atitudine care ma bucura, sa vezi ca ai atata sustinere in partid. Sunt un om hotarat, decis, care nu ezita. Daca indemnarea oamenilor sa vina la vot este fapta de coruptie. eu cred ca nu, a declarat Liviu Dragnea, la iesirea de la sedinta BPN al PSD.

Liviu Dragnea: Demisia mea din functia de presedinte executiv al PSD poate sa puna partidul intr-o situatie delicata

Liviu Dragnea a declarat duminica, la Antena 3, ca demisia sa din functia de presedinte executiv al Partidului Social Democrat PSD) poate sa puna partidul intr-o situatie delicata intr-un an preelectoral, cand trebuie pregatit pentru alegerile locale de anul viitor. UPDATE - Ponta: Partidul nu sunt eu, conducerea PSD va decide daca Dragnea ramane presedinte executiv.

Liviu Dragnea: Nu este in regula sa fiu presedinte executiv al PSD cu aceasta condamnare. Demisia mea va fi inregistrata, astazi, la partid

Omul doi in PSD, Liviu Dragnea, a anuntat ca astazi isi va depune demisia din functia de presedinte executiv al PSD, in ciuda amanarii sedintei partdului care ar fi trebuit sa transeze situatia lui Dragnea in partid.

Liviu Dragnea, ultimul activist politic

PSD are de ales intre mortii lui Liviu Dragnea si scheletele lui Victor Ponta. E o lupta intre generatii care se lauda in direct, dar se injunghie pe la spate cand se inchid camerele de luat vederi. E o alegere intre rau si mai rau. Victor Ponta il deplange pe Liviu Dragnea cu emotia celui care abia asteapta sa-i pipaie demisia. Iar Liviu Dragnea isi incheie perioada de glorie pentru a se intoarce in penumbra sforarului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2506 seconds )