Libnet.ro
UNICEF

15:30

Liviu Dragnea: Un candidat serios, care respecta partidul, vine cu un proiect. Altfel, sunt actiuni de imagine. Am vazut un singur coleg care isi ia candidatura in serios, Daniel Savu

B1 B1,
Liviu Dragnea: Un candidat serios, care respecta partidul, vine cu un proiect. Altfel, sunt actiuni de imagine. Am vazut un singur coleg care isi ia candidatura in serios, Daniel Savu

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a comentat joi faptul ca Robert Negoita si Serban Nicolae au anuntat ca nu vor mai candida la sefia PSD. M-au sunat multi colegi. Unii anunta candidatura la. continuă pe B1

Liviu Dragnea: Un candidat serios, care respecta partidul, vine cu un proiect. Altfel, sunt actiuni de imagine. Am vazut un singur coleg care isi ia candidatura in serios, Daniel Savu (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a comentat joi faptul ca Robert Negoita si Serban Nicolae au anuntat ca nu vor mai candida la sefia PSD. M-au sunat multi colegi. Unii anunta candidatura la.

Geoana, despre Congresul PSD: E o farsa. Liviu Dragnea un om care stie sa pacaleasca

Geona mai sustine ca intre Victor Ponta si Liviu Dragnea a fost o casatorie din interes in 2010, in conditiile in care Ponta avea nevoie de Dragnea ca sa tranteasca Congresul, iar Dragnea avea nevoie de un pusti, pe care sa il manipuleze in fata, crezand ca va controla partidul si guvernarea.

Geoana la Cluj: Congresul PSD este o farsa, iar Liviu Dragnea un om care stie sa pacaleasca

Presedintele PSRO, Mircea Geoana, considera ca viitorul Congres al PSD, din 11 octombrie, este o farsa, apreciind ca o candidatura a lui Liviu Dragnea, un om care stie sa pacaleasca, pentru sefia partidului inseamna o condamnare la irelevanta a PSD.

Liviu Dragnea, despre o alianta cu partidul lui Traian Basescu: Doua cuvinte: Ex Clus!

Liviu Dragnea, despre alegerea presedintelui PSD: Un partid nu poate fi condus cu biciul. Nu sunt ipocrit, ma gandesc foarte serios la aceasta candidatura (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat dupa Comitetul Executiv al PSD ca partidul il sustine pe Victor Ponta si respinge motiunea de cenzura a liberalilor. Partidul e o institutie care nu interfereaza cu justitia. Nimeni de.

Liviu Dragnea, despre candidatura la presedintia PSD: Nu se mai pune problema daca, ci cand. Duminica, la conferinta judeteana de la Teleorman, voi face anuntul (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat miercuri ca se gandeste din ce in ce mai serios la candidatura pentru presedintia PSD. Optiunea mea pentru a candida e din ce in ce mai serioasa. Practic, nu se mai pune problema daca,.

Robert Negoita se retrage din cursa pentru sefia PSD si il sustine pe Liviu Dragnea

Primarul sectorului 3, Robert Negoita, care anuntase ca va candida pentru sefia PSD, a anuntat miercuri seara, pe pagina sa de Facebook, ca renunta la candidatura si ca-l va sustine pe Liviu Dragnea pentru aceasta pozitie. Proaspatul lider al PSD Bucuresti, anuntase marti ca va candida pentru functia de presedintele al partidului la alegerile din 11 octombrie, vorbind de faptul ca partidul se afla intr-un moment crucial, avand un premier inculpat si un presedinte interimar condamnat in prima instanta.

Liviu Dragnea: PSD nu poate sta intr-un Guvern cu un premier de la alt partid. Nu putem risca asa ceva

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca, in cazul in care guvernul condus de Victor Ponta va pica, partidul sau nu poate risca sa sustina un premier de la o alta formatiune politica. Am.

Liviu Dragnea, la Antena 3: Nimeni din Coalitie nu va vota motiunea de cenzura/ Guvernul Ponta nu va cadea/ Victor Ponta mi-a spus ca isi doreste sa ramana prim-ministru

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, este in aceasta seara invitatul lui Mihai Gadea la Antena 3. Dragnea spune ca nimeni din PSD nu se gandeste sa-i ceara demisia lui Victor Ponta, ca actualul guvern are o sustinere solida in partid si ca nimeni din Coalitia de guvernare, UNPR si ALDE, nu vor vota motiunea de cenzura initiata de Opozitie. Intrebat de MIhai Gadea daca Robert Negoita este propunerea PSD pentru sefia Capitalei, Dragnea spune ca partidul nu are o solutie deocamdata.

Liviu Dragnea, la Adevarul Live: In ipoteza in care premierul pleaca, toate deciziile sunt la presedintele Iohannis. Efectiv PSD ar pierde guvernarea, intram in alta paradigma/ 90% din membrii PSD sunt oameni cinstiti care nu vor sa li se mai spuna ca fa

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri la Adevarul Live ca in PSD trebuie sa apara cultura integritatii, explicand ca nu crede intr-o grila sau un algoritm de integritate care sa fie aplicat ci isi doreste ca fiecare organizatie sa aiba libertatea sa analizeze fiecare caz in parte si sa ia masuri. In context, Dragnea afirma ca la alegerile locale vor exista foarte putine cazuri de candidati PSD care sa aiba probleme grave de coruptie. Dragnea a explicat procedura prin care se va organiza scrutinul pentru alegerea presedintelui si a admis ca nu se astepta la candidatura lui Robert Negoita, fara a oferi o explicatie pentru anuntul facut de acesta. De asemenea, Dragnea a declarat ca PSD nu poate risca sa sustina un premier de la alt partid. Vezi in text principalele declaratii si raspunsuri ale lui Dragnea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )