Libnet.ro
UNICEF

18:00

Liviu Dragnea: Continuam discutiile despre UDMR in cadrul sedintei BPN, apoi vom lua o decizie

B1 B1,
Liviu Dragnea: Continuam discutiile despre UDMR in cadrul sedintei BPN, apoi vom lua o decizie

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti dimineata ca USLva continua discutiile cu UDMRreferitoare la formarea unei coalitii de guvernamant. Liderul USLa precizat ca este. continuă pe B1

Liviu Dragnea, intrebat daca Crin Antonescu stia de discutiile cu UDMR: Alta intrebare! El a confirmat intalnirea cu UDMR

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca USL se va intalni cu UDMRpentru a discuta eventualitatea unei majoritati guvernamentale alaturi de acestia. Ceea ce am stabilit cu UDMR-ul,.

Liviu Dragnea despre cooptarea UDMR la guvernare: A fost o discutie la nivelul conducerii USL, un cerc destul de restrans, era prezent si Crin Antonescu

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a precizat luni ca ideea unei eventuale cooptari a UDMR la guvernare a fost discutata la nivelul conducerii USL, intr-un cerc destul de restrans, dar din care face parte si presedintele PNL, Crin Antonescu. Daca presedintele Traian Basescu il va nominaliza premier pe Victor Ponta, poate aparea o coabitare serioasa, corecta, in interesul tarii.

Liviu Dragnea: Sunt sigur ca Traian Basescu il va desemna pe Victor Ponta premier

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, este convins ca presedintele Traian Basescu il va desemna premier pe Victor Ponta si nu crede ca seful statului va amana numirea acestuia: Sunt sigur ca domnul Traian Basescu il va desemna pe Victor Ponta prim-ministru. Am din ce in ce convingerea ca cel tarziu saptamana viitoare se poate face desemnarea, bineinteles dupa consultari, a declarat Dragnea marti, inaintea sedintei Biroului Permanent National al PSD.

Liviu Dragnea, despre o posibila suspendare a presedintelui: Nu cred ca ajungem acolo. Romania nu trebuie sa mai treaca prin asa ceva

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica, dupa prezentarea exit-poll-urilor, ca presedintele Traian Basescu va da dovada de intelepciune si premierul propus de USL, respectiv Victor Ponta,.

Liviu Dragnea: Potrivit numaratorii paralele, USL are pana in prezent 346 de mandate

Liviu Dragnea, liderul de campanie al USL, sustine ca, potrivit numaratorii paralele interne, alianta pe care o reprezinta a obtinut toata mandatele din 25 de judete ajungand pana acum 346 de mandate. Judetele in care colegiile sunt inchise si USL a castigat sunt: Arges, Bacau, Botosani, Brasov, Braila, Buzau, Constanta, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Ialomita, Iasi, Ilfov, Mehedinti, Olt, Prahova, Suceava, Teleorman, Tulcea, Vaslui, Valcea, Vrancea si municipiul Bucuresti. Dragnea despre rezultatele obtinute de liderii ARD, potrivit numaratorii paralel a USL: Blaga pe doi, la MIhai Razvan Ungureanu inca se numara. In colegiul lui M. Neamtu, Gh. Flutur sau C. Boureanu, USL a inchis la peste 50%.

Liviu Dragnea: Sunt sigur ca Basescu il va desemna pe Victor Ponta prim-ministru.

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, si-a exprimat, luni, convingerea ca presedintele Traian Basescu il va numi pe Victor Ponta in functia de viitor premier. Intrebat daca exista posbilitatea ca Mircea Geoana sa preia conducerea executivului, Liviu Dragnea a infirmat acest zvon. Nu pariati la bursa asta, ca o sa pierdeti. Sunt sigur ca Traian Basescu il va desemna pe Victor Ponta prim-ministru . ) Am din ce in ce mai mult convingerea ca, cel mai tarziu saptamana viitoare, se poate .

Liviu Dragnea, Gabriel Oprea, Mona Pivniceru sunt cateva dintre numele vehiculate in componenta noului Guvern

Noul Cabinet ar putea avea in componenta sa multi dintre actualii ministri ai Guvernului Ponta, dar si alte nume noi. Liviu Dragnea, Titus Corlatean sau Mona Pivniceru. Sunt cateva dintre numele care sunt.

Liviu Dragnea: Nu pariati ca Mircea Geoana va fi desemnat premier, sigur veti pierde

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a dat asigurari marti, ca viitorul premier pe care il va desemna presedintele Traian Basescu este Victor Ponta si nu Mircea Geoana, dupa cum s-a vehiculat de unii.

Fosta secretara a lui Liviu Dragnea a obtinut mai multe voturi decat mentorul sau la alegerile parlamentare

Fosta secretara a lui Liviu Dragnea, inscrisa pe listele USL pentru alegerile parlamentare, a obtinut 75% din voturile exprimate in colegiul din Teleorman in care a candidat, scrie Ziarul Teleorman. Elena.

Fosta secretara a lui Liviu Dragnea a castigat alegerile cu 75%, depasindu-l pe secretarul general al PSD

Fosta secretara a lui Liviu Dragnea, Elena Catalina Stefanescu, a fost aleasa deputat cu cel mai mare procentaj in Teleorman, respectiv aproximativ 75%. De altfel, USL a castigat toate cele sase colegii de deputati si cele trei de senatori cu peste 63%, potrivit Realitatea. net.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )