Libnet.ro
UNICEF

05:00

Liviu Dragnea: Potrivit numaratorii paralele, USL are pana in prezent 346 de mandate

Hotnews Hotnews,
Liviu Dragnea: Potrivit numaratorii paralele, USL are pana in prezent 346 de mandate

Liviu Dragnea, liderul de campanie al USL, sustine ca, potrivit numaratorii paralele interne, alianta pe care o reprezinta a obtinut toata mandatele din 25 de judete ajungand pana acum 346 de mandate. Judetele in care colegiile sunt inchise si USL a castigat sunt: Arges, Bacau, Botosani, Brasov, Braila, Buzau, Constanta, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Ialomita, Iasi, Ilfov, Mehedinti, Olt, Prahova, Suceava, Teleorman, Tulcea, Vaslui, Valcea, Vrancea si municipiul Bucuresti. Dragnea despre rezultatele obtinute de liderii ARD, potrivit numaratorii paralel a USL: Blaga pe doi, la MIhai Razvan Ungureanu inca se numara. In colegiul lui M. Neamtu, Gh. Flutur sau C. Boureanu, USL a inchis la peste 50%. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea: Sistemul numaratorii paralele mai functioneaza

Sistemul numaratorii paralele a voturilor din 9 decembrie mai functioneaza, a declarat duminica secretarul general al PSD, Liviu Dragnea. Ala care spune Videanu ca e ilegal? Da, functioneaza, eu sper ca, dupa ce se termina numaratoarea voturilor, toti reprezentantii partidelor, normal, vor lua copii dupa procesele verbale si vor raporta fiecare la partidul lui rezultatele alegerilor, a spus Dragnea.

iMPARTIREA PUTERII. Liviu Dragnea anunta NUMARATOAREA PARALELA a USL si cati membri ...

Secretarul General al PSD si, totodata, seful de campanie al USL, Liviu Dragnea, a anuntat, luni, rezultatele numaratorii paralele a USL. De asemenea, Dragnea a precizat ca noul Legislativ va avea cu 80 de mandate in plus. Mai exact, in noua legislatura vor fi 550 de mandate. Din cate am inteles, in sala de plen sunt 501 locuri si 550 de mandate, a afirmat seful de campanie al USL. Acesta a sugerat ca PDL, care, potrivit acestuia, a contestat la Curtea .

ALEGERI PARLAMENTARE. Ce se va intampla cu parlamentarii care nu au loc pe scaunele din Parlament. Dragnea a gasit solutia

USL a castigat alegerile detasat in 25 de judete, acolo unde social-liberalii au terminat numaratoarea voturilor. Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea spune ca potrivit numaratorii paralele, USL a obtinut.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Ilie Sarbu obtine aproximativ 65 la suta din voturi, ...

Ilie Sarbu, candidat in Colegiul 4 din Timis pentru un nou mandat de senator, a obtinut aproximativ 65 la suta din voturi, conform numaratorii paralele facute de USL Timis, transmite corespondentul MEDIAFAX. Citeste si: Cele 20 de zile decisive de dupa alegeri Potrivit numaratorii paralele a USL Timis, Ilie Sarbu a obtinut un scor de aproximativ 65 la suta in Colegiul 4 pentru Senat. In localitatea Victor Vlad Delamarina, Sarbu a obtinut 95 la suta din .

Fosta secretara a lui Liviu Dragnea a obtinut mai multe voturi decat mentorul sau la alegerile parlamentare

Fosta secretara a lui Liviu Dragnea, inscrisa pe listele USL pentru alegerile parlamentare, a obtinut 75% din voturile exprimate in colegiul din Teleorman in care a candidat, scrie Ziarul Teleorman. Elena.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Dragnea: Sper ca reprezentantii USL in sectii sa ne ...

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, si-a exprimat, duminica, la venirea la sediul USL, speranta ca reprezentantii USL in sectiile de votare sa-si respecte obligatia de a trimite la sectii copiile proceselor verbale pentru numaratoarea paralela si sa nu plece, Doamne fereste!, la bautura, potrivit Mediafax. Intrebat, duminica seara, daca sistemul numaratorii paralele a USL mai functioneaza, Dragnea a raspuns: Ala de care spune Videanu ca e ilegal? .

Liviu Dragnea, numaratoarea paralela: USL - 66,2%, PDL - 14%, PPDD - 11,5%, UDMR - 5,1% din mandatele de parlamentar

USL a obtinut 66,2% din totalul mandatelor de parlamentar, urmat de PDL, cu 14%, PPDD - 11,5% si UDMR - 5,1%, potrivit numaratorii paralele efectuate de PSD in 13. 300 sectii de vot, respectiv 71% din total, a declarat seful de campanie al Uniunii Social Liberale, Liviu Dragnea.

UPDATE Liviu Dragnea, numaratoarea paralela: USL - 66,2%, PDL - 14%, PPDD - 11,5%, UDMR - 5,1% din mandatele de parlamentar. Noul legislativ - 550 de fotolii, parlamentarii nu vor incapea in sala de plen. PDL ar trebui sa stea la balcoane

USL a obtinut 66,2% din totalul mandatelor de parlamentar, urmat de PDL, cu 14%, PPDD - 11,5% si UDMR - 5,1%, potrivit numaratorii paralele efectuate de PSD in 13. 300 sectii de vot, respectiv 71% din total, a declarat seful de campanie al Uniunii Social Liberale, Liviu Dragnea. Cumulat, PSD obtine 192 de parlamentari, PNL 141, PC 19 si UNPR 12Noul legislativ va avea 550 de parlamentari, cu 80 in plus fata de actualul, astfel incat nu mai au loc in sala de plen.

ALEGERI PARLAMENTARE. Vezi documentul OFICIAL cu rezultatele PARTIALE, oferit de BEC. Senat, USL: 60,03%, Camera: USL: 58,63%

USL a castigat alegerile detasat in 25 de judete, acolo unde social-liberalii au terminat numaratoarea voturilor. Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea spune ca potrivit numaratorii paralele, USL a obtinut.

ALEGERI PARLAMENTARE. USL a castigat detasat alegerile in 25 de judete. Basescu va chema marti sau miercuri partidele la consultari

USL a castigat alegerile detasat in 25 de judete, acolo unde social-liberalii au terminat numaratoarea voturilor. Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea spune ca potrivit numaratorii paralele, USL a obtinut.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )